Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Sådan foregår undervisningen på MBA-uddannelsen


MBA-uddannelsen er sammensat som fagmoduler, der bliver afviklet over fire undervisningsgange – enten fredage eller lørdage med ca. tre ugers interval. Hvert modul afsluttes med en eksamen. Hvis du tager uddannelsen over to år, skal du regne med at bruge gennemsnitligt 18-20 timer om ugen til undervisning, forberedelse og eksamen. 

Du er ansvarlig for egen læring mellem de enkelte undervisningsgange, da der er selvstudie. Her skal du arbejde selvstændigt med problemstillinger fra egen virksomhed og i studiegrupper. Studiegrupperne giver dig mulighed for at udveksle erfaringer og få værdifuld indsigt i andre brancher og virksomheder. 

Undervisningsformen er et mix af :

  • dialogbaserede forelæsninger
  • cases
  • gruppearbejde og projekter, der tager udgangspunkt i dine erfaringer.

I undervisningen vil der blive arbejdet med din egen virksomhed, hvilket gør MBA-uddannelsen særligt anvendelsesorienteret fra dag ét. 
Hvilket sprog
undervises der på? 


Det er et krav, du er flydende i dansk, for at læse en MBA på Aarhus BSS.

Undervisningen vil primært foregår på dansk. Hovedparten af den litteratur du får udleveret, vil dog være på engelsk, og der er ligeledes enkelte valgfag, som foregår på engelsk, hvorfor du også skal være i stand til at følge et engelsksproget undervisningsforløb.  

Læs mere om valgfagene

Hvilket sprog undervises der på? 

Det er et krav, du er flydende i dansk, for at læse en MBA på Aarhus BSS.

Der vil primært blive undervist på dansk. Hovedparten af den udleveret litteratur, vil være på engelsk og enkelte valgfag, vil foregår på engelsk. Hvorfor du også skal være i stand til at følge et engelsksproget undervisningsforløb.  

Undervisning på højeste niveau

Undervisningen på MBA-uddannelsen er forskningsbaseret, hvilket sikrer dig viden på et meget højt fagligt niveau.

Det kan vi tilbyde, fordi vores undervisning tager afsæt i egne og internationale samarbejdspartneres forskning. Desuden har vi et tæt samarbejde med erhvervslivet, der er din garanti for, at undervisningen på studiet er så relevant som muligt – teori og praksis går hånd i hånd. 

Mød dine undervisere og studieleder

Undervisning på højeste niveau

Undervisningen på MBA-uddannelsen er forskningsbaseret, hvilket sikrer dig viden på et meget højt fagligt niveau. Det kan vi tilbyde, fordi vores undervisning tager afsæt i egne og internationale samarbejdspartneres forskning. Desuden har vi et tæt samarbejde med erhvervslivet, der er din garanti for, at undervisningen på studiet er så relevant som muligt – teori og praksis går hånd i hånd.