Mød os

For kommende bachelorstuderende

Studiepraktik

 • Få studielivet på Aarhus Universitet ind under huden med tre dages praktik på en uddannelse hvert år i uge 43. Studiemiljø, læserytme, sociale aktiviteter og selve det at studere kan ikke beskrives med tekst, men skal opleves. I praktikken vil du få indblik i studielivet ved at følge undervisningen på universitetet – f.eks. forelæsninger og praktisk og teoretisk holdundervisning. Find mere information om Studiepraktik

Åbent Hus

 • U-days i Aarhus:
  U-days er et særligt åbent hus arrangement i Aarhus, som alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus står bag. Over tre dage (torsdag, fredag, lørdag) byder alle uddannelsesinstitutioner dig indenfor til vejledning og information om uddannelserne. Find mere information om U-days i Aarhus.
 • Åbent hus i Herning:
  Ved åbent hus arrangementet ved BTECH kan du høre mere om uddannelserne i Herning, møde studerende, undervisere og studievejledere, få en rundtur på campus og meget mere.

For kommende kandidatstuderende

Tilvalgsdagen

 • Har du brug for inspiration, information eller vejledning om dit tilvalg, så er tilvalgsdagen højst sandsynlig noget for dig. Arrangementet er en oplagt mulighed for at snuse til de tilvalg, som udbydes på både Aarhus BSS samt de andre fakulteter på Aarhus Universitet. Find mere information om Tilvalgsdagen.

Åbent hus

 • Kandidatdag i Aarhus:
  Ved åbent arrangementet i Aarhus kan alle interesserede høre mere om de kandidatuddannelser, som udbydes ved hele Aarhus Universitet, møde studerende, undervisere og studievejledere.
 • Kandidat åbent hus i Aarhus - for bachelorstuderende fra AU, som er interesserede i  kandidatuddannelserne i cand.merc., cand.merc.(jur.), cand.merc.(aud.) og cand.it (ITKO).

  Ved åbent arrangementet kan du høre mere om kandidatuddannelserne i erhvervsøkonomi, erhvervsøkonomi og erhvervsret, revision og cand.it. (ITKO). Derudover kan du også møde studerende, undervisere og studievejledere.
 • Åbent hus i Herning:
  Ved åbent hus arrangementet ved BTECH kan du høre mere om uddannelserne i Herning, møde studerende, undervisere og studievejledere, få en rundtur på campus og meget mere.