Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Tag et enkeltfag på MBA-niveau hos Aarhus BSSTag et af vores enkeltfag på MBA-niveau og bliv undervist af de bedste forskere inden for deres felt. Du får også mulighed for at skabe et netværk med nogle af de stærkeste ledere i Danmark.

Ved at tage enkeltfag på MBA-niveau får du ny viden inden for et specifikt område uden at tage en hel uddannelse.

Du kan vælge at tage ét eller flere enkeltfag ad gangen, og du bestemmer selv, hvad der bedst passer ind i dine behov for kompetenceudvikling og i din hverdag.

Hos Aarhus BSS har du mulighed for at vælge mellem 12 valgfag og tre obligatoriske fag som enkeltfag. Hvert enkeltfag består af fire moduler, der fordeles over et semester, og til sidst en eksamen.

Hvis du bliver optaget på et enkeltfag, betyder det, at du har ret til at gennemføre undervisning og gå til eksamen i det pågældende enkeltfag, men ikke ret til at færdiggøre en MBA-uddannelse. Du er ikke optaget på en MBA-uddannelse.

Vælg mellem 12 valgfag og tre obligatoriske fag. Hvert enkeltfag består af fire moduler, der fordeles over et semester, og til sidst en eksamen.

Bliver du optaget på et enkeltfag, har du ret til at gennemføre undervisning og gå til eksamen i det pågældende enkeltfag, men ikke til at færdiggøre en MBA-uddannelse, da du ikke er optaget på en MBA-uddannelsen.


Vil du tage en MBA-uddannelse senere?


Hvis du senere får lyst til at tage en hel MBA-uddannelse, er det også en mulighed. Du skal dog sikre dig, at du får tilmeldt dig masterprojekt og metode samt de resterende moduler, du mangler. Du skal have fuldført MBA-uddannelsen inden for maksimalt seks år fra første enkeltfag. Du vil få merit for de fag, du allerede har bestået. Selvom du har taget et eller flere enkeltfag på MBA-niveau, kan vi ikke garantere dig en plads på uddannelsen.

Vil du tage en MBA-uddannelse senere?


Får du lyst til at tage en hel MBA-uddannelse, skal du tilmelde dig masterprojekt og metode samt de resterende moduler, du mangler.

Du skal have fuldført MBA-uddannelsen inden for maksimalt seks år fra første enkeltfag.

Du vil få merit for de fag, du allerede har bestået. Selvom du har taget et eller flere enkeltfag på MBA-niveau, kan vi ikke garantere dig en plads på uddannelsen.Fakta om MBA-enkeltfagPris pr. enkeltfag

27.000 kroner

Adgangskrav

Videregående uddannelse på minimum bachelorniveau og 3 års erhvervsøkonomisk erfaring

ECTS-point

5 pr. fag

Varighed 

6 månederSe vores MBA-valgfag