Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Hvem tager en MBA-uddannelse?


Hvem tager en MBA?

Vores MBA-uddannelse er til dig, der gerne vil løfte dig til næste niveau i din lederkarriere eller få de rette værktøjer til at løfte dine nuværende arbejdesopgaver.

Du kan være ansat i en privat- eller offentlig virksomhed. Måske er du allerede leder eller specialist, eller du har ambitioner om at blive leder, få en specialiststilling eller en nøgleposition som direktionsassistent, projektleder eller måske noget helt andet.
 

Læs mere om vores adgangskrav for MBA-uddannelsen

Vores MBA-uddannelse er til dig, der gerne vil løfte dig til det næste niveau i din karriere eller få de rette værktøjer til at løfte dine nuværende arbejdesopgaver.

Du kan være ansat i en privat- eller offentlig virksomhed. Måske er du allerede leder eller specialist, eller du har ambitioner om at blive leder, få en specialiststilling eller en nøgleposition som direktionsassistent, projektleder eller måske noget helt andet.
Kønsfordeling på MBA-uddannelsen
63% mænd 
37% kvinder  

Alder på de studerende
35 - 55 år

Hvilken branche er de fra?
85% privatansat
15% offentligt ansat

Gennemsnitlig erhvervserfaring 
11 år

Se alder, branche og uddannelsesbaggrund for MBA-studerende


Uddannelsesbaggrund 


På Aarhus BSS er det forskellige profiler, der tager en MBA. Den typiske profil har en mellemlang eller lang videregående uddannelse bag sig såsom en kandidat-, bachelor- eller diplomuddannelse. Vi har også deltagere, der allerede har en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse, men som ønsker at holde sig ajour med den seneste erhvervsøkonomiske-og ledelsesmæssige udvikling.

Vi oplever også, at drivkraften bag en MBA-uddannelse kan være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer til brug i forbindelse med at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens drifts- og udviklingsopgaver.

Se alder, branche og uddannelsesbaggrundEn MBA tager dig et niveau højere

Når du læser en MBA på Aarhus BSS, er du omgivet af ligesindede, der enten er specialister, ledere eller på vej til at blive ledere.

Det er med til at skabe et unikt sammenhold på udddannelsen, fordi I alle er her for at blive klogere på jer selv og opnå mere i karrieren.

Derudover kan du trække på viden og erfaring fra andre virksomheder og brancher - og få set på din situation med nye øjne.  

Læs om vores netværk
 

En MBA tager dig et niveau højere  

Når du læser en MBA på Aarhus BSS, er du omgivet af ligesindede, der enten er specialister, ledere eller på vej til at blive det. Det er med til at skabe et unikt sammenhold på udddannelsen, fordi I alle er her for at blive klogere på jer selv. Derudover kan du trække på viden og erfaring fra andre virksomheder og brancher - og få set på din situation med nye øjne.