Hvem tager en MBA-uddannelse?


Hvem tager en MBA?

_______________

Vores MBA-uddannelse er til dig, der gerne vil løfte dig til det næste niveau i din karriere eller få de rette værktøjer til at løfte dine nuværende arbejdesopgaver.

Du kan være ansat i en privat eller offentlig virksomhed. Måske er du allerede leder eller specialist, eller du har ambitioner om at blive leder, få en specialiststilling eller en nøgleposition som direktionsassistent, projektleder eller måske noget helst andet.
 

Læs mere om vores adgangskrav for MBA-uddannelsenKønsfordeling på MBA-uddannelsen
63% er mænd 
37% er kvinder  

De fleste studerende er
mellem 35 - 55 år

Hvilken branche er de studerende fra?
85% er privatansat
15% er offentligt ansat

Gennemsnitlig erhvervserfaring 
11 år
Uddannelsesbaggrund 

_______________

På Aarhus BSS har vi mange forskellige profiler, der tager en MBA, men den typiske profil har en mellemlang eller lang videregående uddannelse bag sig som en kandidat-, bachelor- eller diplomuddannelse. Vi har også deltagere, der allerede har en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse, men som ønsker at holde sig ajour med den seneste erhvervsøkonomiske-og ledelsesmæssige udvikling.

Vi oplever også, at drivkraften bag en MBA-uddannelse kan være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer til brug i forbindelse med at kunne analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens drifts- og udviklingsopgaver.


Se fordelingen af MBA-studerende på alder, branche og uddannelsesbaggrundMBA tager dig et niveau højere  

_______________

Når du læser en MBA, er du omgivet af ligesindede, der enten er ledere eller på vej til at blive det. Det er med til at skabe et unikt sammenhold på udddannelsen, fordi I alle er her for at blive klogere på jer selv. Derudover kan du trække på viden og erfaring fra andre virksomheder og brancher -  og få set på din situation med nye øjne.