MBA Alumne fra Aarhus BSS – styrk netværket 
Som tidligere MBA studerende (alumne) fra Aarhus BSS kan du blive gratis medlem af vores netværk med tidligere studerende.
Her kan du få sparring, inspiration, støtte og motivation fra yderst kompetente og engagerede medstuderende og forskere, der kan guide og hjælpe dig med at se tingene på en ny måde.

Vi vægter netværket højt. Derfor afholder vi hvert år en række faglige arrangementer samt et MBA-årsmøde, hvor tidligere og nuværende MBA-studerende mødes og netværker. På MBA-årsmødet præsenteres årets MBA-alumne, der er udvalgt på baggrund af, at personen har udmærket sig indenfor sit felt og lokalområde. 

Se tidligere års MBA-alumne vindere her

Du kan se alle kommende events her.
Bliv medlem

_______________

Når du tilmelder dig alumnenetværket, skal du svare på enkelte spørgsmål og oplyse dit cpr-nummer, så vi kan finde dig i vores system.

Tilmeld dig her


Husk også at melde dig ind i vores LinkedIn gruppe.- her er alle vores tidligere MBA-studerende samlet, og du vil løbende blive holdt opdateret i forhold til arrangementer og nyheder. 

Find gruppen her.
Opdatere din profil

_______________

Er du allerede medlem, men modtager du ingen e-mails med tilbud og invitationer, så er det nok en forældet e-mail, vi har i systemet.

Du kan gennemgå og rette din profil her