Seneste nyt

15.11.2019 | Samfund og psykologi

Er AI klar til at bestemme over liv og død?

Menneskets moralske kompas peger langt fra i samme retning, og retningen kan desuden skifte alt efter, hvilken situation vi befinder os i. Hvordan overfører vi disse dilemmaer til kunstig intelligens, spørger Aarhus BSS-forskere i et nyt studie.

31.10.2019 | Erhverv og Strategi, Podcast

Gør service til en god forretning

Hør i denne podcast professor René Chester Goduscheit forklare og fortælle, hvad servitization er, hvordan det kan anvendes i praksis, og hvad det kræver af en virksomhed at skifte fokus fra produktion og service som adskilte dele til en samlet forretningsmodel.

25.10.2019 | Samfund og psykologi

Psykisk syge dør mange år tidligere end andre

Ny forskning fra Aarhus BSS bekræfter, at personer med psykiske lidelser har en større risiko for en for tidlig død. En sammenligning med den generelle befolkning viser, at den forventede levealder for mænd og kvinder med psykiske lidelser i gennemsnit er henholdsvis 10 og 7 år kortere.
Vidste du at...

Unge lader sig påvirke af, hvad de tror kammeraterne mener om erhvervsuddannelser. Unge, som bliver primet med kammeraternes præferencer, synes 35 pct. bedre eller dårligere om erhvervsuddannelserne, afhængig af hvad de tror, kammeraterne synes.