Seneste nyt

03.07.2020 | Erhverv og Strategi, Podcast

Innovation

De fleste vil gerne være innovative, men hvordan arbejder man strategisk med innovation som virksomhed? Det fortæller professor Lars Frederiksen om i denne podcast.

25.06.2020 | Samfund og politik

Overdrivelse fremmer modstand

Jo højere ydelser, man tror, at kontanthjælpsmodtagere får, jo større modstand vækker det i befolkningen. Derfor er det effektivt, når politikere overdriver i deres retorik og fremhæver de ekstreme eksempler, viser prisvindende forskning fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet.

18.06.2020 | Erhverv og økonomi

Kan importerfaring give eksportsucces?

Firmaer forsøger sig med eksport af deres varer, og nogle af dem vil være i stand til at bide sig fast på eksportmarkeder, mens andre bliver nødt til at forlade dem igen. Men hvad får virksomhederne til at trække sig fra et eksportmarked? Det har et nyt studie fra Aarhus BSS set nærmere på.
Vidste du at...

Der er rigeligt med plads i Europa til at opstille langt flere vindmøller på land, end man faktisk gør. Også uden at genere mennesker, dyr og natur. I teorien er der plads til 12 mio. nye vindmøller, som tilsammen kunne producere mere strøm, end hele verdens forventede forbrug i 2050.