Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.


Sunset Panorama

Digital innovation og digital transformation


Udbydes i juni 2024

Fagpakken giver dig indsigt i digital innovation og transformation, herunder nye digitale forretningsmodeller, de økonomiske faktorer, som karakteriserer digitale innovationer, de teknologier, som muliggør de nye forretningsmodeller, samt de organisatoriske strukturer og dynamikker, der skal til for at få gavn af disse nye digitale innovationer. 

Du får viden om nye digitale produkter og serviceorienterede produkter, og du lærer at bygge bro mellem virksomhedsstrategi, it-strategi og forandringsledelse. Fagpakken indeholder en studietur, hvor du får intensiv undervisning på et universitet i udlandet.  

Herunder kan du se en video fra en tidligere studietur til Ivey Business School i Toronto, Canada: 

Fakta


Studiestart: Juni 2024
Sted: Aarhus
ECTS: 15
Pris: 30.000,-Fakta


Studiestart: Juni 20242025
Sted: Aarhus
ECTS: 15
Pris: 30.000,-


 


Hvem er målgruppen?


Fagpakken Digital innovation og digital transformation henvender sig til dig, der skal oversætte digital strategi til handling, og ønsker at forstå, hvordan din virksomhed kan udnytte digitale teknologier til at udvikle organisationen og dens forretningsdrift. Du arbejder typisk med digital strategi, it-strategi eller med ledelse af it, eller du har et ønske herom. Fagpakken henvender sig derfor til en bred gruppe, eksempler kan være CIO, CFO, product owner, scrum master, forretningsansvarlig, softwarearkitekt m.fl. Fagpakken er relevant for både private og offentlige virksomheder og organisationer samt relevant for både store virksomheder og virksomheder fra SME-segmentet.Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen i Digital innovation og digital transformation er struktureret i tre perioder: en teoretisk periode før en studietur, en intensiv periode med fokus på studietur til et udenlandsk universitet og en afsluttende periode med et selvstændigt projekt. 

Fagpakken kombinerer teoretisk undervisning med praktisk læring, inklusive casestudier og udvikling af digitale strategier for at styrke forståelsen for digital økonomi, risikomodeller, digitale platforme og digital marketing. 

Alternativt indhold tilbydes til dem, der ikke kan deltage i studieturen.Hvordan er uddannelsen opbygget?

Fagpakken er centreret om en studietur, hvor du kommer på virksomhedsbesøg og får undervisning af internationale forskere indenfor digital innovation og digital transformation. Rejseudgifter (fly, hotel og forplejning) er ikke inkluderet i fagpakkens pris. 

Studieturen dækker emner som digital økonomi, udvikling af risikomodeller for disruption, digitale platforme, casestudies, styring af digital transformation og risici, styring af den digitale forretning (inklusive udvikling af digital strategi og håndtering af adfærdsændringer) samt digital marketing. 

Inden du tager på studietur, er der en kickoff-dag den 24. juni, hvor du lærer om basiselementerne indenfor digital innovation og digital transformation. 

Når du kommer tilbage fra studieturen, skal du arbejde på et selvstændigt projekt, hvor du skal anvende de lærte teorier i praksis. Projektet inkluderer undervisning og vejledning baseret på studieturen og undervisning i projektmetode. For at få adgang til projektforløbet skal du aflevere en omfattende problemformulering (3 til 4 sider) baseret på erfaringer og viden fra studieturen. Projektet markerer afslutningen på fagpakken. 

Læs mere om fagpakken i vores kursuskatalog