Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Betaling

Et enkeltfag på Master i it-uddannelsen, - hos Aarhus BSS, - koster 8.000 kr.*. Tager du en hel fagpakke, er prisen 24.000 kr.*. Hvis du vælger fagpakken Digital Innovation og Digital Transformation stiger prisen dog til 30.000 kr.* pga. en studietur.  

Prisen for en hel Master i it til svarer prisen for fire fagpakker, og koster fra 96.000 kr.*  

*Da vi ikke modtager taxametertilskud fra staten for ikke-EU/EØS-statsborgere uden varig opholdstilladelse i Danmark, forhøjes opkrævningen af deltagerbetaling med et tillæg på 660 kr. pr. ECTS-point. Læs mere om studiegebyret.  

Du betaler kun for de fag, som du har valgt, og betalingen falder semestervis. Din betaling dækker over omkostninger til undervisning, tre eksamensforsøg pr. fag samt administration. Du får også retten til at følge undervisningen i det semester, du er optaget på.  

Undervisningsmateriale og forplejning 

Udover deltagerbetalingen skal du regne med udgifter til faglitteratur og forplejning. Hvis du har valgt en fagpakke med studietur, skal du forvente en udgift til ophold og flybilletter.  

Faktura 

Deltagerbetalingen opkræves semestervis for det antal fag, du har tilmeldt dig. Inden studiestarten vil du/din virksomhed modtage en faktura på deltagerbetaling og evt. obligatorisk forplejning. Der opkræves ikke moms af deltagergebyret. 

Du bedes følge op på, at betalingen finder sted, da det er dit ansvar, at den sker rettidigt. Du får først ret til at gå til eksamen, når du har betalt fakturaen. 

Af revisionsmæssige årsager kan vi desværre ikke tilbyde at dele fakturaen op i mindre rater.  

Refundering af deltagerbetaling 

Ønsker du at afmelde dig et forløb, skal du gøre dette pr. mail til evu.bss@au.dk. Fristen for afmelding er 1. september og 1. februar. Starter undervisningen tidligere end de fastsatte afmeldingsdatoer, skal afmeldingen ske inden undervisningsstart. 

Ved afmelding, efter at undervisningen er startet, kan deltagerbetalingen ikke refunderes. Skal du have refundere deltagerbetaling på et senere tidspunkt end de angivne frister, forudsætter det, at du kan dokumentere, at der er tale om usædvanlige forhold. 

Finansieringsmuligheder 

Du har forskellige muligheder for at få dækket hele eller dele af uddannelsesudgiften, når du vælger efter- eller videreuddannelser. 

Du kan prøve vores bruttolønsberegner, der kan give dig indblik i, hvordan din økonomi vil se ud.  

Der er mange muligheder for at få dækket hele eller dele af uddannelsesudgiften, når organisation og medarbejdere skal vælge efter- eller videreuddannelse.

På nedenstående side beskriver vi kort forskellige muligheder for finansiering og hjælper dig med, hvor du kan søge mere information om dine muligheder. Desuden har vi lavet en film, der beskriver bruttolønsordningen og en bruttolønsberegner, som du også finder på nedenstående side:

Bruttolønsordning Se filmen og få styr på, hvor mange penge du kan spare ved at gøre brug af bruttolønsordningen. Du kan også prøve vores bruttolønsberegner nedenfor.