Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Stine Toft. Foto: Privat

16.08.2019 | Uddannelsesnyhed

Første kandidat i Politik og Økonomi er ude i virkeligheden

I efteråret 2014 begyndte første hold på den tværdisciplinære bacheloruddannelse i Politik og Økonomi. Stine Toft er som den første blevet kandidat og er i dag ansat i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

FOTO: Lars Kruse, AU Foto

14.06.2019 | Offentligheden/ Pressen

Forskere vil hjælpe mødre med fødselsdepression

Et stort dansk forskningsprojekt vil tættere på årsagerne til fødselsdepression og forhåbentlig blive i stand til at forudsige, hvilke mødre der har stor risiko for at udvikle den alvorlige sygdom. Projektet hedder HOPE, og alle mødre er inviteret til at deltage i undersøgelsen.

31.01.2019 | Uddannelsesnyhed

Aarhus BSS udbyder Harvard Law School-kurset Program on Negotiation

Danske ledere i såvel den private som offentlige sektor kan nu blive trænet af nogle af verdens bedste eksperter i forhandlingsteknik, når Aarhus BSS ved Aarhus Universitet udbyder det verdenskendte forhandlingskursus PON Global i samarbejde med Program on Negotiation på Harvard Law School.

17.12.2018 | Bevillinger

Professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup får Jorcks Fonds Forskningspris 2018

Professor, dr.jur. Søren Højgaard Mørup fra Juridisk Institut har modtaget Jorcks Fonds Forskningspris 2018 samt et rejselegat som en anerkendelse af hans forskning, der har fungeret som inspirationskilde for domstolene i flere sager.

Foto: Colourbox/ThomasG

07.12.2018 | Forskningsnyhed

Forskere bekræfter forbindelse mellem D-vitamin mangel hos nyfødte og skizofreni

Nyfødte med D-vitamin mangel har en øget risiko for at udvikle skizofreni senere i livet, rapporterer forskere fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet og the University of Queensland. Opdagelsen, der kan være medvirkende til at forhindre tilfælde af sygdommen, viser, at omkring otte procent af skizofreni-cases I Danmark muligvis har forbindelse med…