Nyheder

Michael Bang Petersen, professor i statskundskab Foto: AU Foto
Alexander Bor, postdoc i statskundskab Foto: Aarhus BSS

08.08.2020 | Bevillinger

Bevilling fra Facebook til Aarhus BSS-forskere

Michael Bang Petersen og Alexander Bor fra Institut for Statskundskab på Aarhus BSS har modtaget en bevilling på 863.000 kroner fra Facebook. Bevillingen skal bruges til at jagte de psykologiske motivationer, der ligger bag politisk had og deling af misinformation på sociale medier.

Per Bank, formand for Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og direktør i Salling Group ved introduktion af den nye cand.merc.-linje i retail management. Foto: Søren Kjeldgaard.

03.07.2020 | Bevillinger

Salling Fondene donerer 1,7 millioner mere til unik forskning og uddannelse i handel

Salling Fondene donerede sidste år over tre millioner til etableringen af en ny kandidatuddannelse, der er målrettet detail- og mærkevaresektoren. Nu har Salling Fondene doneret yderligere 1,7 millioner kr. til uddannelsen på Aarhus BSS – Aarhus Universitet.

Professor emeritus i statskundskab Jørgen Grønnegård Christensen Foto: Ove Smedegaard

23.06.2020 | Navne

Aarhus BSS-forsker skal granske corona-nedlukningen

Professor emeritus Jørgen Grønnegård Christensen fra Aarhus BSS er blevet bedt om at lede en ekspertgruppe, som skal undersøge nedlukningen af Danmark som følge af corona-krisen.

Bjarni Vilhjálmsson, seniorforsker ved Center for Registerforskning, Institut for Økonomi og nyudnævnt Lundbeckfonden fellow. Foto: AU Foto

18.06.2020 | Bevillinger

Ny Lundbeckfonden fellow fra Aarhus BSS

Bjarni Vilhjálmsson fra Institut for Økonomi på Aarhus BSS skal som ny Lundbeckfonden fellow udvikle nye statistiske metoder inden for forskning i psykisk sygdom. Ved hjælp af metoderne vil man bedre kunne udforske samspillet mellem arv og miljø i jagten på årsagen til psykiske lidelser.

Professor i økonomi Philipp Schröder

04.06.2020 | Aarhus BSS

Forsker fra Aarhus BSS skal hjælpe rejsebranchen

Professor i økonomi Philipp Schröder fra Aarhus BSS er med i en ny ekspertgruppe, som skal hjælpe rejsebranchen gennem corona-krisen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 196

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste