Centerleder Stefan Pfattheicher. Foto: Ida Marie Jensen, AU Foto.

11.06.2021 | Aarhus BSS

Nyt forskningscenter åbent: Psykologi bringes ind i business-forskning

Aarhus BSS’ nye forskningscenter ’Centre for Integrative Business Psychology’ er nu officielt åbent. Forskere i psykologi, virksomhedsledelse og økonomi skal i fællesskab lave grundforskning inden for især bæredygtighed, forbrugeradfærd, nudging og forretningsetik.

Institut for Statskundskab Foto: AU

28.05.2021 | Offentligheden/ Pressen

Institut for Statskundskab nummer et i verden

Aarhus Universitet er kåret som verdens bedste forskningsinstitution inden for offentlig forvaltning.

Professor Mette Neville leder forskningsprojektet, der skal udvikle værktøjer, som kan øge SMV’ernes konkurrenceevne og vækst. Foto: AU

11.05.2021 | Forskningsnyhed

Nyt projekt ved Aarhus Universitet skal give landets SMV’er redskaber til at gentænke forretningen

Skræddersyede virksomhedsforløb skal styrke SMV’ernes kompetencer i at fremtidssikre, udvikle og gentænke deres forretningsmodeller i et nyt forskningsprojekt ved Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus Universitet. Projektet støttes af Industriens Fond.

Nyt projekt støttet med 8,4 mio. kr. af Innovationsfonden. Foto: Colourbox

21.04.2021 | Aarhus BSS, Bevillinger

8,4 mio. kr. til projekt, der kobler plantebaserede fødevarer og madspild

Hvordan kan Danmark omstille sig til en større grad af planterig kost, mindske graden af madspild og styrke grøn fødevareinnovation og dermed støtte den bæredygtige udvikling på området? Det er essensen i det store tværfaglige forskningsprojekt, professor Jessica Aschemann-Witzel fra MAPP Centret ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS,…

Professor i økonomi Michael Svarer Foto: Privat

25.02.2021 | Videnudveksling

Michael Svarer i spidsen for grøn ekspertgruppe

Professor i økonomi Michael Svarer fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet skal lede en ekspertgruppe, som skal præsentere forskellige scenarier for beskatning af CO2-udledning.

Viser resultater 1 til 5 ud af 215

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste