Nyheder

Centerleder for det nye grundforskningscenter Kasper Lippert-Rasmussen Foto: Lars Kruse/AU
Rektor Brian Bech Nielsen Foto: Lars Kruse/AU
Institutleder ved Institut for Statskundskab Peter Munk Christiansen Foto: Lars Kruse/AU
Direktør for Danmarks Grundforskningsfond Søren-Peter Olesen Foto: Lars Kruse/AU

04.12.2020 | Ceremoni / åbning

Endelig åbningsceremoni for nyt grundforskningscenter

Aarhus BSS’ grundforskningscenter i diskrimination, CEPDISC, kunne i dag endelig holde åbningsceremoni med besøg af rektor og med direktør i Danmarks Grundforskningsfond med på storskærm.

03.12.2020 | Nyt fra ledelsen

EQUIS-akkreditering til hele Aarhus BSS

Aarhus BSS’ EQUIS-akkreditering er netop blevet forlænget i endnu tre år, og for anden gang dækker akkrediteringen hele fakultetet. ”Akkrediteringen kvalitetsstempler vores ambition om at udvikle potentialet i vores stærke fagligheder inden for både business og social sciences, men også i krydsfeltet mellem de to,” siger Thomas Pallesen, dekan…

30.11.2020 | Forskningsnyhed

Mange danskere vil vaccineres mod covid-19

På tværs af otte vestlige demokratier er danskere de mest villige til at lade sig vaccinere mod covid-19. Det viser en ny analyse fra HOPE-projektet, der følger befolkningens adfærd og holdninger i forbindelse med corona-pandemien.

Professor Carsten Bøcker Pedersen Foto: Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer

27.11.2020 | Bevillinger

38 millioner kroner til nyt generationsregister

Aarhus BSS’ center for integreret registerforskning, CIRRAU, er blandt deltagerne i et nyt stort projekt, som ved hjælp af gamle sognebøger skal etablere et nyt multigenerationsregister. Novo Nordisk Fonden har givet projektet en donation på 38 millioner kroner.

Professor Benjamin Sovacool, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på Aarhus BSS, skal lede det store projekt. Foto: Jonathan Browning.

05.11.2020 | Bevillinger

AU-forsker modtager kæmpe EU-bevilling til at undersøge alternative klimaløsninger

Det Europæiske Forskningsråd tildeler den prestigefyldte ERC Synergy bevilling på 70 mio. kr. til et forskningsprojekt ledet af professor Benjamin Sovacool ved Aarhus Universitet i Herning. Bevillingen skal bruges til at undersøge alternative løsninger på den globale opvarmning.

Viser resultater 1 til 5 ud af 207

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste