Nyheder

Jørgen Elklit foran Aarhus Universitet, hvor han har været ansat i 50 år. Foto: Lars Kruse (fra AUs årsfest i 2016)

27.01.2020 | Navne

Valgekspert Jørgen Elklit runder karrieren af efter 50 år

Jørgen Elklit fejrer 50-årsjubilæum som forsker og takker af som professor på Aarhus Universitet. Den internationalt anerkendte valgekspert og rådgiver for spæde eller konfliktramte demokratier fortsætter dog med at dele ud af sin viden gennem nye forsknings- og formidlingsprojekter.

03.01.2020 | Nyt fra ledelsen

Aflyste eksamener gennemføres lørdag 4. januar

Efter en mindre brand torsdag på Fuglesangs Allé får 849 HA-studerende fra Aarhus BSS nu mulighed for at gennemføre deres skriftlige eksamen den 4. januar.

02.01.2020 | Nyt fra ledelsen

Studerendes eksamener blev forstyrret af mindre brand

En brand i en transformator medførte torsdag 2. januar, at flere eksamener blev afbrudt på Aarhus BSS.

Årets underviser blev Margit Malmmose. Foto: Sinne Jakobsen
Årets Forskningspris gik til Fabio Wolkenstein. Foto: Sinne Jakobsen.
Årets administrative medarbejder Gitte Arildsen. Foto: Tine Bagger
Årets administrative medarbejder Thue Sebastian Winkler. Foto: Ingrid Fossum

20.12.2019 | Aarhus BSS

Årets prismodtagere på Aarhus BSS

I løbet af december har fire medarbejdere på Aarhus BSS modtaget en pris for deres indsats på fakultetet i det forløbne år. Her kan du møde modtageren af årets forskningspris, årets underviser og årets to administrative medarbejdere.

Nabanita Datta Gupta er arbejdsmarkedsøkonom og forsker især i kønsforskelle på arbejdsmarkedet, familieøkonomi, pensionssystemer og tilbagetrækning fra arbejdet samt forholdet mellem sundhed og arbejde. Foto: Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer

18.12.2019 | Navne

Nabanita Datta Gupta bliver økonomisk vismand

Professor i økonomi Nabanita Datta Gupta fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet er udnævnt som ny økonomisk vismand i De Økonomiske Råd.

Viser resultater 1 til 5 ud af 182

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste