Nyheder

Professor i statskundskab Michael Bang Petersen ved Aarhus BSS på Aarhus Universitet Foto: AU Foto

19.03.2020 | Bevillinger

Ny forskning i konsekvenser af coronavirus

Professor i statskundskab Michael Bang Petersen ved Aarhus BSS på Aarhus Universitet har fået en bevilling på 25 millioner fra Carlsbergfondet til at forske i borgernes adfærd og konsekvenserne for corona-epidemiens udvikling. Projektet hedder HOPE.

Foto: AU Foto

24.02.2020 | Bevillinger

Preben Bo Mortensen får Novo Nordisk Prisen 2020

Preben Bo Mortensen, Institut for Økonomi på Aarhus BSS, Aarhus Universitet, får Novo Nordisk Prisen 2020 på 3 millioner kroner for sin forskning i psykiske lidelser, og hvordan man kan forbedre behandlingen og forhindre selvmord hos de ramte. Prisen får han sammen med Merete Nordentoft fra Københavns Universitet.

Jørgen Elklit foran Aarhus Universitet, hvor han har været ansat i 50 år. Foto: Lars Kruse (fra AUs årsfest i 2016)

27.01.2020 | Navne

Valgekspert Jørgen Elklit runder karrieren af efter 50 år

Jørgen Elklit fejrer 50-årsjubilæum som forsker og takker af som professor på Aarhus Universitet. Den internationalt anerkendte valgekspert og rådgiver for spæde eller konfliktramte demokratier fortsætter dog med at dele ud af sin viden gennem nye forsknings- og formidlingsprojekter.

03.01.2020 | Nyt fra ledelsen

Aflyste eksamener gennemføres lørdag 4. januar

Efter en mindre brand torsdag på Fuglesangs Allé får 849 HA-studerende fra Aarhus BSS nu mulighed for at gennemføre deres skriftlige eksamen den 4. januar.

02.01.2020 | Nyt fra ledelsen

Studerendes eksamener blev forstyrret af mindre brand

En brand i en transformator medførte torsdag 2. januar, at flere eksamener blev afbrudt på Aarhus BSS.

Viser resultater 1 til 5 ud af 184

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste