Nyheder

Fremmødet var stort, da blandt andre Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i februar promoverede den nye kandidatuddannelse i Commercial and Retail Management over for de studerende. Foto: Søren Kjeldgaard

04.09.2020 | Uddannelsesnyhed

Stort optag på ny retail uddannelse

Interessen for som de første i Danmark at specialisere en erhvervsøkonomisk uddannelse på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet inden for retail-branchen har været intet mindre end overvældende. Cirka 100 nye kandidatstuderende på Aarhus BSS startede i denne uge på en helt ny og specialiseret kandidatlinje inden for Commercial and Retail Management.…

Det nye grundforskningscenter vil være placeret i universitetets ældste bygning, bygning 1340. Foto: Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer 
Professor i statskundskab Kasper Lippert-Rasmussen er centerleder.

21.08.2020 | Ceremoni / åbning

Grundforskningscenter i diskrimination åbner på Aarhus BSS

Hvad er diskrimination? Hvorfor diskriminerer vi, og hvad kan vi gøre for at forhindre diskrimination? Det er nogle af de centrale spørgsmål, som et nyt grundforskningscenter på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet vil forsøge at besvare og kvalificere i de kommende år.

Michael Bang Petersen, professor i statskundskab Foto: AU Foto
Alexander Bor, postdoc i statskundskab Foto: Aarhus BSS

08.08.2020 | Bevillinger

Bevilling fra Facebook til Aarhus BSS-forskere

Michael Bang Petersen og Alexander Bor fra Institut for Statskundskab på Aarhus BSS har modtaget en bevilling på 863.000 kroner fra Facebook. Bevillingen skal bruges til at jagte de psykologiske motivationer, der ligger bag politisk had og deling af misinformation på sociale medier.

Per Bank, formand for Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og direktør i Salling Group ved introduktion af den nye cand.merc.-linje i retail management. Foto: Søren Kjeldgaard.

03.07.2020 | Bevillinger

Salling Fondene donerer 1,7 millioner mere til unik forskning og uddannelse i handel

Salling Fondene donerede sidste år over tre millioner til etableringen af en ny kandidatuddannelse, der er målrettet detail- og mærkevaresektoren. Nu har Salling Fondene doneret yderligere 1,7 millioner kr. til uddannelsen på Aarhus BSS – Aarhus Universitet.

Professor emeritus i statskundskab Jørgen Grønnegård Christensen Foto: Ove Smedegaard

23.06.2020 | Navne

Aarhus BSS-forsker skal granske corona-nedlukningen

Professor emeritus Jørgen Grønnegård Christensen fra Aarhus BSS er blevet bedt om at lede en ekspertgruppe, som skal undersøge nedlukningen af Danmark som følge af corona-krisen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 198

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste