Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Overbevis chefen om værdien af en MBA-uddannelseDer kan være mange grunde til, at du gerne vil have en MBA. Det kan være, du fået en ny stilling, hvor der er mere ansvar, måske vil du i fremtiden lave et karrierespring, eller måske vil du have opkvalificeret dine faglige kompetencer. Uanset grund har vi samlet fem gode råd, når du skal tale med chefen om en MBA-uddannelse. Vi har ligeledes lavet en liste af spørgsmål, som vi anbefaler dig at have svarene på, inden du henvender dig til din chef omkring vores MBA-uddannelse.  HENT VORES
FLYER TIL CHEFEN

Vi har samlet alle gode grunde til, at en MBA er en god investering. 5 grunde til en MBA er en god investering


Skab værdi fra første dag

Undervisningen på MBA-uddannelsen hos Aarhus BSS er designet, så du arbejder med din egen virksomhed, jeres udfordringer og de områder, hvor I gerne vil forbedre jer og vækste. Det gør, at din MBA allerede fra første dag på studiet vil give værdi til din arbejdsplads.

Udgifter i forbindelse med en MBA-uddannelse 

En MBA-uddannelse er en investering i dig og den virksomhed, du arbejder i. Du vil opnå viden, som du kan anvende til at udvikle virksomheden. Derudover kan du give virksomheden et strategisk løft, fordi du opnår en større forretningsforståelse. 

 

Tidsforbrug på MBA-uddannelsen

MBA-uddannelsen er et deltidsstudie med undervisning i weekender. Det betyder, at du kan tage uddannelsen ved siden af dit arbejde. 
Uddannelsen er modulopbygget, hvilket giver en stor fleksibilitet, når du skal sammensætte dit studie. Du kan vælge at læse blot et enkelt fag per semester. Det svarer til, at du skal forvente at bruge omkring 5-7 timer på studiet om ugen. Du får den nyeste viden

MBA-uddannelsen på Aarhus BSS er Triple Crown-akkrediteret. Det er din garanti for, at undervisningen foregår på højeste niveau. Undervisningen er baseret på forskning, og du bliver undervist af forskere. Den viden, du får med, er den nyeste viden inden for de fag, som du vælger. Derudover bliver du en del af et eksklusivt netværk af fremtrædende ledere, hvor du kan hente inspiration og vejledning. 


Mere end en uddannelse

Du får adgang til et eksklusivt netværk, med lederaspiranter og ligesindede ledere på tværs af brancher. Her kan du få sparring, inspiration, støtte og motivation fra yderst kompetente og engagerede medstuderende, der kan guide dig og hjælpe dig med at se tingene på en ny måde.
Netværket er stærkt – næsten ubrydeligt – og udgør et frirum med sparringspartnere gennem hele karrieren, for nogle endda gennem hele livet.
Business suit

En holdbar uddannelse


"Vi får dygtigere og mere motiverede medarbejdere retur, hver gang vi sender nogen afsted på MBA-uddannelsen hos Aarhus BSS. En MBA giver langt større forretningsforståelse og en mere strategisk tilgang. Senest har det givet os et strategisk løft, fordi den pågældende medarbejder indtrådte i vores øverste ledergruppe. Hendes afsluttende opgave kunne implementeres direkte i vores organisation og har gjort os i stand til at sætte nyt fokus på Krifas transformation."

Preben R. Jørgensen, Administrerende direktør, Krifa
Ti spørgsmål, du bør kende svarene på, inden samtalen med din chef

1.    Hvordan hænger MBA-uddannelsen sammen med virksomhedens strategiske målsætning?

2.    Hvad vinder din virksomhed på, at du tager en MBA – både her og nu og på længere sigt?

3.    Hvad er din motivation for at tage uddannelsen?

4.    Hvad koster en MBA-uddannelse?

5.    Hvorfor er det en fordel for virksomheden at investere i en MBA-uddannelse til dig?

6.    Hvordan vil du balancere studie, arbejde og ansvar?

7.    Hvordan vil du planlægge din tid? Er der nogle fravalg i en periode?

8.    Har du hjemmefrontens opbakning? Hvad har I gjort jer af tanker?

9.    Vil der for dig være et alternativ til MBA-uddannelsen?

10.    Hvad gør du, hvis ledelsen siger nej til dit MBA-ønske?