Jacob Flohr Kristiansen

Udtalelse fra Jacob Flohr Kristiansen, it-direktør, Sydbank

”Jeg har fået utroligt meget ud af Master i it-uddannelsen, som jeg har taget hos Aarhus BSS. Det har været enormt lærerigt for mig at agere i et it-miljø, som jeg ikke kendte meget til i starten, hvor jeg arbejdede som forretningsdirektør hos Sydbank.

Jeg var uden for min komfort-zone, og indlæringskurven var derfor ekstrem høj. Masteruddannelsen klædte mig bredt på til at arbejde med it og til at kunne navigere i det på lederniveau. Som it-direktør er it blevet min hverdag. Jeg ville ikke kunne hvile så meget i mit arbejde, hvis jeg ikke havde taget Master i it.

Helt konkret har jeg blandt andet brugt den viden og de værktøjer og metoder, vi fik til porteføljestyring af projekter på It-strategi og organisation. Fagpakken gav også et godt billede af, hvordan man tænker forretningsmodeller i en digital tidsalder, og jeg lærte at ”oversætte” forretningssprog til it-sprog. Desuden har jeg brugt min viden fra uddannelsen til at formulere en digitaliseringsstrategi for Sydbank.

Det generelle niveau er højt, og der er gode undervisere på uddannelsen. Forelæsningerne med udenlandske gæsteundervisere var også utroligt spændende. Det var især fantastisk at opleve Nils Fonstad, Robert Austin og Ning Su, som står bag nogle af lærebøgerne på uddannelsen.”

Fagpakken It-strategi og organisation

Jacob Flohr Kristiansen, it-direktør, Sydbank

 Fagpakken gav også et godt billede af, hvordan man tænker forretningsmodeller i en digital tidsalder, og jeg lærte at ”oversætte” forretningssprog til it-sprog. Desuden har jeg brugt min viden fra uddannelsen til at formulere en digitaliseringsstrategi for Sydbank.