Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Hvordan er undervisningen på Master i it?

Du kan læse en fagpakke på ét semester.
Tre af vores fire fagpakker består af tre enkeltfag, hvoraf de to første giver en teoretisk indføring i emnerne.Fagpakkens to første enkeltfag afholdes som en kombination af weekendseminarer, hjemmearbejde, netbaseret undervisning og aflevering af opgaver.  
Weekendseminarer består af undervisning fredag ca. 9.00-21.00 samt lørdag formiddag og afholdes på Aarhus BSS. Til weekendseminaret møder du ofte to til tre forskellige undervisere og forskere, der hver vil præsentere egen forskning og nyeste forskning på området.

I forbindelse med undervisningen får du i grupper lejlighed til at relatere den præsenterede teoretiske viden til både egen og andres praksis. Fredag aften består af et gæsteoplæg, hvor du bliver præsenteret for en konkret virksomhed og deres erfaringer med emnet. Her vil der igen være mulighed for at diskutere og relatere deres tilgang med ens egen og andre virksomheders.Det tredje enkeltfag gennemføres sideløbende med de to øvrige. Her udarbejdes et projekt af en til tre studerende med det formål at sætte fokus på praksisanvendelsen af teorierne. Her får du mulighed for at dykke ned i teorierne og anvende dem til behandling af en konkret problemstilling i egen organisation eller indenfor et valgt interesseområde.
Projektet skrives under vejledning, og du har typisk to til tre møder med din vejleder. Derudover får du mulighed for at deltage i et midtvejsseminar, hvor du præsenterer og diskuterer de forskellige projekter i gruppen – igen under vejledning.  

Fagpakken Digital innovation og digital transformation er opbygget lidt anderledes end de andre fagpakker og består af to seminarer og en studietur, hvorefter du skriver en opgave under vejledning.

Det indledende og afsluttende seminar finder sted på Aarhus BSS, mens du på studieturen modtager undervisning på et universitet i udlandet, hvor du møder undervisere og forskere, der er eksperter inden for emnet.  

Fagpakkens første to fag kombinerer weekendseminarer, hjemmearbejde og netbaseret undervisning.

Weekendseminarerne er undervisning fredag og lørdag formiddag på Aarhus BSS og involverer flere undervisere og forskere. Fredag aften inkluderer et gæsteoplæg om virksomhedserfaringer.

Det tredje fag har fokus på  et gruppeprojekt, der er fokuseret på teorianvendelse. Du/I får vejledermøder og et midtvejsseminar for projektpræsentation.

Fagpakken Digital innovation og digital transformation adskiller sig ved at omfatte to seminarer og en studietur med efterfølgende opgaveskrivning under vejledning, inklusive undervisning i udlandet.