Vi modtager stadig ansøgninger

Du kan stadig nå at søge om optagelse på "It i sundheds- og plejesektoren" og "It-projektledelse" på Master i it.

06.06.2016 | Louise Asmund-Hjorth

Har du overvejet at søge "It i sundheds- og plejesektoren" eller "It-projektledelse" på Master i It med studiestart til september?
 - så skynd dig at sende din ansøgning.

It i sundheds- og plejesektoren: Implementering og gevinstrealisering
Indførelse af it-systemer og velfærdsteknologi i sundheds- og plejesektoren øges i disse år markant, og der er derfor behov for personer med kendskab til de særlige udfordringer, som implementering og ibrugtagning af it i denne sektor giver.
Med fagpakken It i sundheds- og plejesektoren: Implementering og gevinstrealisering kan både sektorens egne it-medarbejdere og udefrakommende leverandører lære at håndtere de organisatoriske, it-mæssige og projektmæssige udfordringer ved it-implementeringsprocesserne.

It-projektledelse
Fagpakken udvikler projektlederens evne til at organisere, lede og gennemføre it-udviklings- og implementeringsprojekter. It-projektledelse bidrager til nytænkning af projektledelse - Rethinking Project Management Agenda. Bag dette begreb ligger et ønske om at se på arbejdet med projektledelse ud fra flere perspektiver end blot den klassisk traditionelle og den mere agile tilgang.
It-projektledelse er et relevant og oplagt supplement til diverse forskellige projektledelsescertificeringer.

Ansøgningsfristen er overskredet, men vi har stadig få ledige pladser på begge fagpakker og behandler ansøgninger løbende.

Vil du høre mere eller har du brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte programfuldmægtig Helle Gabriel Jesen på tel. 87166103 eller hgjensen@au.dk

Der er nu lukket for ansøgninger

Læs om It i sundheds- og plejesektoren
Læs om It-projektledelse

Uddannelsesnyhed