Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Sunset Panorama

Støtte fra Finanskompetencepuljen


Finanskompetencepuljen er skabt i fællesskab mellem Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Som medarbejder i den finansielle sektor kan du søge støtte til kurser på uddannelsesinstitutioner. Du kan søge op til tre kurser om året, dog maksimalt 15 ECTS point per løbende år.

Du har mulighed for at søge om støtte fra Finanskompetencepuljen til udvalgte fag på HD2 i forbindelse med næste ansøgningsrunde. Ansøgningsfristen er den 1. maj for efterårets fag og den 1. november for forårets fag.Sådan søger du om støtte fra Finanskompetencepuljen

  

Du søger om støtte ved at kontakte Finansforbundet. Du skal kontakte finanskompetencepulje@finansforbundet.dk med information om, hvilket fag, du ønsker at søge støtte til. Du vil så få adgang til en digital ansøgning.

For at sikre, at du kan nå at søge om optag på kurserne, skal du ansøge ved Finanskompetencepuljen senest 14 dage inden vores ansøgningsfrist, da der kan være sagsbehandlingstid. Hvis du får bevilliget støtte fra Finanskompetencepuljen til det fag, du søger, bliver du kontaktet af os vedrørende det videre forløb. 

Du skal stadig opfylde adgangskravene for at blive optaget på faget.

Læs om adgangskravene for HD2

Yderligere information

Læs mere om støtte fra Finanskompetencepuljen på www.finanskompetencepuljen.dk