HD-enkeltfag

Få en faglig opgradering med enkeltfag

Mangler du viden om et bestemt emne inden for erhvervsøkonomi? Så kan du søge ind på et HD-enkeltfag. Når du søger ind på et enkeltfag på HD-uddannelsen, får du en målrettet faglig opkvalificering inden for et enkelt erhvervsøkonomisk emne. Det kan for eksempel være, du savner specifik viden om erhvervsret, projektledelse eller økonomistyring – og ikke har behov for en fuld uddannelse i erhvervsøkonomi.

Sådan foregår enkeltfag

Du kan tage enkeltfag i Aarhus eller Herning. Nogle fag kan også tages som online forløb. Hvert enkeltfag varer seks måneder og afsluttes med en eksamen – og du kan godt tage to eller flere enkeltfag på samme tid. Undervisningen foregår uden for arbejdstiden, så det er nemt at passe ind ved siden af dit arbejde.

Mod på mere?

Når du har taget et enkeltfag, kan du vælge at søge ind på den fulde HD-uddannelse bagefter, hvis du opfylder adgangskravene til uddannelsen. I så fald kan du søge merit for det fag, du allerede har taget. Den fulde HD-uddannelse starter op hvert efterår.

Se det brede udvalg af fag

Du kan vælge mellem en bred række fag på tværs af HD-uddannelsens to dele (HD 1. del og HD 2. del), og udvalget er forskelligt fra forår til efterår. Se udvalget for den kommende periode nedenfor.

Fakta om enkeltfag

Ansøgningsfrist: 
Efterårsfag: 8. august
Forårsfag: 1. november

Studiestart: 
Efterårsfag: August/september 
Forårsfag: Januar/februar

Varighed:
Hvert fag varer op til 6 måneder.

ECTS:
5 eller 10 ECTS

Økonomi:
5 ECTS-fag på HD 1. del: 3.450 kr.*
10 ECTS-fag på HD 1. del: 6.900 kr.*
5 ECTS-fag på HD 2. del: 5.450 kr.*
10 ECTS-fag på HD 2. del: 10.900 kr.*
*Der kan være ekstraudgifter til forplejning og undervisningsmateriale.

Sted: Aarhus eller Herning

Adgangskrav:
> Adgangskrav for fag på HD 1. del
> Adgangskrav for fag på HD 2. del


Enkeltfag på HD-uddannelsen i efteråret 2023

Du kan læse mere om hvert enkeltfag i vores kursuskatalog ved at klikke på faget. Du finder information om ansøgning ved at klikke på knappen nederst i hver liste – her vil du også finde oplysninger om adgangskrav og betaling i menuen til venstre.