Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Valgte HD for at holde sig opdateret


- Michael Kirkeby, Erhvervsdirektør, Sydbank – HD i regnskab og økonomistyring


Jeg valgte at læse HD for at holde mig opdateret og for at forstå og følge med udviklingen og de konstante forandringer, der sker inden for mit fag.

Det har været naturligt for mig at supplere min oprindelige bankuddannelse og efterfølgende interne kurser med en ekstern diplomuddannelse i regnskab og økonomistyring (HD-R).

  

Fornyet gåpåmod i de daglige opgaver
  

HD-R var en naturlig specialisering for mig, da fagene har stor sammenhæng med min hverdag. Jeg er dagligt i dialog med virksomheder om deres finansielle standpunkt i form af regnskabet, deres forventninger til fremtiden, deres investeringsplaner, herunder finansieringsmuligheder, samt deres strategiske overvejelser og beslutninger generelt.

HD-uddannelsen har givet mig nye værktøjer til mine mange dialoger med både kunder og medarbejdere. Min faglige opdatering har gjort, at jeg kan sætte hverdagen i et større teoretisk perspektiv, hvilket gør, at jeg har fået fornyet gåpåmod til de daglige opgaver.

   

Den afsluttende opgave var kronen på værket
  

Den afsluttende hovedopgave gav mig mulighed for at fordybe mig i opbygningen af et balanced scorecard – en spændende opgave, som har givet mig en struktur og en viden til også at kunne kortlægge virksomhedens strategi og økonomistyring i små og mellemstore virksomheder.

HD-uddannelsen har helt klart levet op til mine forventninger. Specielt den afsluttende hovedopgave satte kronen på værket, fordi jeg konkret kan bruge opgaven som skabelon og inspiration til kortlægning af virksomhedernes strategi.

   

Lav en kontrakt med familien
  

Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen til andre. Hvis de har energien og opbakningen fra familien, er det bare med at komme i gang.

Jeg anbefaler at lave en kontrakt med familien, ligesom jeg gjorde, inden jeg gik i gang med studiet. Det var en vigtig beslutning, som betød, at jeg under uddannelsen ikke har haft dårlig samvittighed over min prioritering.

  

Med til at fastholde ens markedsværdi – også i fremtiden
  

Jeg har altid været arbejdsom og målrettet i mit arbejdsliv, men jeg har aldrig haft målrettede konkrete karrieredrømme. Hvis man gør sit bedste i nuet, så kommer karriere og løn som fortjent.

Jeg er ikke i tvivl om, at uddannelsen er med til at fastholde min markedsværdi – også i fremtiden.

HD-uddannelsen har helt klart levet op til mine forventninger. Specielt den afsluttende hovedopgave satte kronen på værket, fordi jeg konkret kan bruge opgaven som skabelon og inspiration til kortlægning af virksomhedernes strategi.Læs mere

_______________