Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

HD-R understøtter de daglige opgaver som revisor


- Jeppe Braarup Jensen, Assistant, BDO – HD i Regnskab og Økonomistyring


Efter HD-uddannelsen står jeg stærkere i mit arbejdsliv – jeg er blevet klogere og bedre til mit job og har også fået flere muligheder karrieremæssigt. Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre.

Som revisor er min HD meget nyttig i praksis og kan bruges til alt, jeg laver i hverdagen. Udover at understøtte de daglige revisionsopgaver gør min viden fra HD’en mig mere selvkørende, når jeg står over for nye udfordringer og cases, fordi jeg kender til lovgivningen bag mange økonomispørgsmål.

     

Teori, der allerede er koblet til praksis

   

Jeg synes, det har været ideelt at få en overbygning, der allerede er koblet til praksis. For mig har en HD været et bedre alternativ end en rent teoretisk uddannelse.

Fag som eksternt regnskab og skatteret er særligt relevante for revisorer og gør, at jeg har fået tygget på noget viden, jeg allerede har haft hænderne i. Derudover har faget økonomistyring givet mig et godt afsæt, hvis jeg en dag vil ud i en økonomifunktion i stedet.

   

Rigtig gode muligheder for at gøre karriere

   

For mig kom HD’en som en naturlig del af mit elevforløb som revisor. Og jeg kan klart se værdien af uddannelsen for min fremtid.

En HD giver dig rigtig gode muligheder for at gøre karriere. Gode jobs hænger stort set på træerne i økonomiafdelingerne, hvis du har en HD. Desuden taler en HD også til de direktører og beslutningstagere, der ikke kender meget til økonomi selv.

   

Vigtigt at prioritere og planlægge

   

Der er run på, når man uddanner sig ved siden af et fuldtidsjob. Personligt kan jeg godt lide at have travlt, men det er måske ikke for alle. Til gengæld gør aftenundervisningen, at man også har tid til at holde fri i weekenden.

Jeg havde især travlt, da jeg skrev min afsluttende opgave om investeringsejendomme, og op til eksamener. Mit råd vil være at komme til al undervisningen, for det får man meget ud af, og ellers prioritere og planlægge sin tid.

Efter HD-uddannelsen står jeg stærkere i mit arbejdsliv – jeg er blevet klogere og bedre til mit job og har også fået flere muligheder karrieremæssigt. Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre.Læs mere

_______________