Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

HD

Mød din studieleder og underviserneMød din studieleder

   

Få et stærkt afsæt til at løfte din karriere til ledelsesniveau med en HD fra Aarhus BSS. Du styrker din forretningsforståelse og løfter dine kompetencer i økonomi og ledelse. HD-uddannelsen er en anerkendt uddannelse i erhvervslivet, der stiller dig stærkere i din virksomhed og karriere.

Aarhus BSS er en moderne, Triple Crown-akkrediteret business school. Det betyder, at du bliver undervist i den nyeste forskning og af undervisere med høj faglighed og praktisk erfaring. Teori og praksis smelter sammen. Du vil opleve, at du kan bruge din nye viden og færdigheder fra dag ét i din virksomhed.

Vi ser frem til at give dig mod til mere.Underviserne på HD-uddannelsen


På HD vil du møde undervisere, der kan få teori og praksis til at smelte sammen til en højere enhed. Underviserne har forskellige baggrunde og erfaringer. Fælles for dem er, at de er nogle af de dygtigste inden for deres felt. Du vil møde inspirerende undervisere, der har stort fokus på, at du kan bruge det, du lærer, i dit arbejde.

Nogle undervisere er forskere, altså professorer og lektorer, på Aarhus BSS. De bruger deres tid på at forske i komplekse problemstillinger inden for deres fagområde og på at formidle deres forskning og viden til studerende som dig.

Andre undervisere har ledende jobs i erhvervslivet. De kan på bedste vis koble undervisningen til hverdagen i en virksomhed. Du vil møde virkelighedsnær undervisning, der inddrager aktuelle emner og endda dine egne problemstillinger fra hverdagen i din virksomhed.