Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder vis

Tag med Master i it på studietur

På Master i it kan du i efteråret tage fagpakken ”Digital Innovation og Digital Transformation”, som primært består af en studietur til Ivey Business School i Toronto.

15.04.2019 | Gitte Grand Bang

To studerende fører en samtale med udgangspunkt i en bog i forbindelse med gruppearbejde.

På fagpakken lærer du at identificere muligheder for digital innovation, planlægge og implementere digitale innovationer og eksekvere de nødvendige transformationer. Du bliver således i stand til at bygge bro mellem virksomhedens digitale strategi, it-strategi og forandringsledelse, så du kan udnytte de digitale muligheder til at transformere din virksomhed.

Fagpakkens struktur
Fagpakken bliver indledt med en kickoff-dag, hvor deltagerne går i dybden med specifikke basiselementer fra både digital innovation og digital transformation. Derefter går turen i uge 40 til Ivey Business School i Toronto, som har verdens højeste koncentration af opstartsvirksomheder inden for kunstig intelligens. Det hele afsluttes med et projekt, hvor du skal afprøve teorier fra faget i egen praksis.

Studietur til Toronto
Studieturen består af 3 dages undervisning af eksperter i digital innovation og transformation og 2 dage med virksomhedsbesøg. Du vil blandt andet kunne besøge MaRS, som er et hi-tech hub for virksomheder, regeringer og forskningssektorer. MaRS huser aktiviteter inden for Tech Trans, innovation og entreprenørskab og er et af verdens største innovationscentre. Turen går også til Vector Institute, som er førende inden for transformative teknologier og kunstig intelligens, og instituttet er specialiseret inden for maskinindlæring og dyb læring.

Læs mere om pris, ansøgningsfrist mm.

Søg om optagelse på Digital Innovation og Digital Transformation

Uddannelsesnyhed
Tags: Master i it, Digital innovation, digital transformation, innovation, it, masteruddannelse, studietur