Pressekontakt

Leder du efter en ekspert til din historie, eller søger du information om nyheder fra Aarhus BSS. Så kontakt vores presseansvarlige for hjælp.


Ekspertlister


Nyheder

Medlem af den nye kommission, professor i økonomi Philipp Schröder, og leder, professor i økonomi Nina Smith

21.10.2020 | Aarhus BSS

Ny kommission skal få flere i arbejde

Forskere fra Institut for Økonomi på Aarhus BSS er stærkt repræsenteret i en ny kommission nedsat af regeringen. Med professor Nina Smith i spidsen skal kommissionen forsøge at få flere i arbejde ved hjælp af uddannelse og opkvalificering frem for økonomiske incitamenter. Professor Philipp Schröder er medlem.

Folk husker informationer om selviske politikere bedre og er mere motiverede til at sende den slags information videre til andre borgere. Foto: Camilo Jiminez/Unsplash

19.10.2020 | Forskningsnyhed

Borgerne bidrager selv til politikerlede

Mennesker har en særlig evne til at opfange og videreformidle informationer om egoistiske og selviske ledere. Dermed bidrager borgerne i høj grad selv til udbredelsen af politikerlede og mistillid til politikerne, viser nyt studie fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet.

Professor i statskundskab Kim Mannemar Sønderskov ved Aarhus BSS. Foto: Ingrid Marie Fossum
Professor i økonomi Helena Skyt Nielsen ved Aarhus BSS. Foto: Lars Aarø 
Adjunkt i økonomi Eva Rye Johansen ved Aarhus BSS.

05.10.2020 | Bevillinger

4,2 millioner til forskning i økonomisk ulighed

Kim Mannemar Sønderskov fra Institut for Statskundskab og Helena Skyt Nielsen fra Institut for Økonomi har modtaget midler fra Spar Nord Fonden til at ansætte hver deres postdoc på projekter om økonomisk ulighed.

Viser resultater 1 til 3 ud af 201

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste