Pressekontakt

Leder du efter en ekspert til din historie, eller søger du information om nyheder fra Aarhus BSS. Så kontakt vores presseansvarlige for hjælp.


Ekspertlister


Nyheder

Michael Bang Petersen, professor i statskundskab Foto: AU Foto
Alexander Bor, postdoc i statskundskab Foto: Aarhus BSS

08.08.2020 | Bevillinger

Bevilling fra Facebook til Aarhus BSS-forskere

Michael Bang Petersen og Alexander Bor fra Institut for Statskundskab på Aarhus BSS har modtaget en bevilling på 863.000 kroner fra Facebook. Bevillingen skal bruges til at jagte de psykologiske motivationer, der ligger bag politisk had og deling af misinformation på sociale medier.

Per Bank, formand for Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og direktør i Salling Group ved introduktion af den nye cand.merc.-linje i retail management. Foto: Søren Kjeldgaard.

03.07.2020 | Bevillinger

Salling Fondene donerer 1,7 millioner mere til unik forskning og uddannelse i handel

Salling Fondene donerede sidste år over tre millioner til etableringen af en ny kandidatuddannelse, der er målrettet detail- og mærkevaresektoren. Nu har Salling Fondene doneret yderligere 1,7 millioner kr. til uddannelsen på Aarhus BSS – Aarhus Universitet.

Professor emeritus i statskundskab Jørgen Grønnegård Christensen Foto: Ove Smedegaard

23.06.2020 | Navne

Aarhus BSS-forsker skal granske corona-nedlukningen

Professor emeritus Jørgen Grønnegård Christensen fra Aarhus BSS er blevet bedt om at lede en ekspertgruppe, som skal undersøge nedlukningen af Danmark som følge af corona-krisen.

Viser resultater 1 til 3 ud af 196

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste