Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

HD gav ballast og mod


- Michael Pinholt, Finance Business Partner, Engineering & CAPEX, Danish Crown – HD1 og HD2 i regnskab og økonomistyring


HD gav ballast og mod


Med HD-uddannelsen har jeg fået en større teoretisk ballast, og jeg føler, at jeg kan bidrage med mere i min hverdag. Det giver en større selvsikkerhed om mine kompetencer og et større mod i mit arbejde.

     

HD'en har givet ballast og mod
   

Jeg er stolt af at have taget en HD – at have lagt tiden og anstrengelserne. Man skal være indstillet på, at det er tidskrævende at læse en HD, men uddannelsen giver samtidig rigtig meget fagligt. HD'en har allerede ført mig langt i min karriere.

   

En karrieregenvej til ledelsesansvar
   

Jeg har altid vidst, at jeg ville være leder, og valget om at læse en HD udsprang da også af det ønske. Uden en universitetsuddannelse var jeg bange for at gro fast. HDen har åbnet mine muligheder og er mit springbræt til at læse videre i fremtiden.

Uden min HD havde jeg nok ikke været leder i dag. Så havde ledelsesansvaret nok ligget nogle år ude i fremtiden. HDen har bragt mig fra elev til leder, og det er en stor motivationsfaktor at se, hvor langt den har bragt mig. HD-studiet har altså været en genvej for mig til at få ledelsesansvar og komme frem og videre i min karriere.

   

Ambitioner om mere
   

Det var et af livets tilfældigheder, der gjorde, at jeg startede som elev. Men mine ambitioner var større end at være økonomielev, og det, at jeg kunne uddanne mig på et deltidsstudie, mens jeg passede mit arbejde, tiltalte mig.

Fordi vi kommer med forskellige baggrunde på HD-studiet, giver det nogle gode cases at arbejde med i undervisningen. Det ser jeg som en stor fordel ved en HD – den praksisnære tilgang giver gode perspektiver på fagene. Eksternt regnskab, økonomistyring og finansiering er de fag, som har bidraget mest til min hverdag. IFRS/ÅRL-standarder, cash flow beregninger, intern rente, nutidsværdier og WACC er nogle af de værktøjer, jeg bruger dagligt, og som kommer direkte fra mit studie.

  

Faglighed til at udfordre status quo
   

Den viden og faglighed, jeg fik på studiet, gør, at jeg er i stand til at udfordre status quo på min arbejdsplads. Det har været meget brugbart.

Jeg bruger meget den teori, jeg lærte, til at udfordre, hvordan vi gør tingene. Det giver nogle gode diskussioner og perspektiver. Det havde jeg ikke kunnet i samme omfang, hvis jeg ikke havde haft en HD.Læs mere

_______________