HD 2. del

  • Læs uddannelsen i Herning eller Aarhus

  

HD 2. del er en toårig erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid, der giver titlen Graduate Diploma in Business Administration.

På HD 2. del går du i dybden med et bestemt erhvervsøkonomisk område efter eget valg på en specialisering. Specialiseringen gør dig i stand til at varetage jobs på ledelsesniveau inden for det pågældende fagområde.

Vælg mellem de to specialiseringer Business eller Regnskab og Økonomistyring.

Specialiseringerne på HD 2. del er opbygget af halvårlige fagmoduler og afsluttes med HD-afhandlingen. Det anbefalede studieforløb varer to år og er sammensat, så der er en naturlig progression i undervisningen, da fagmodulerne bygger oven på hinanden.

Uddannelsen udbydes både i Aarhus og Herning.

Fakta om HD 2. del

Ansøgningsfrist: 
Efterårsfag: 8. august
Forårsfag: 1. november
Studiestart: 
Efterårsfag: August/september 
Forårsfag: Januar/februar   
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 ECTS
Sted: Aarhus eller HerningPris på et mba enkeltfag

Pris

Hele HD 2. del: fra 65.400 kr.
Enkeltfag: fra 5.450 kr. pr. 5 ECTS-fag

Studiestart

Studiestart

Efterårsfag: August/september
Forårsfag: Januar/februar

Ansøgningsfrist HD 2. del

Ansøgningsfrist

Hele HD 2. del: 1. maj
Enkeltfag: 1. maj/1. november

Varighed på et mba enkeltfag

Varighed 

2-3 år på deltidSpecialiseringer på HD 2. del


Udbytte

Formålet med HD 2. del er at give dig viden, færdigheder og kompetencer, der kvalificerer dig til selvstændigt at kunne identificere, reflektere over, analysere og vurdere erhvervsøkonomiske problemstillinger, løse praksisnære og komplekse opgaver samt kunne varetage specialistfunktioner inden for det erhvervsøkonomiske område.

En HD 2. del vil også gøre dig i stand til at varetage jobs på ledelsesniveau inden for det fagområde, du vælger at specialisere dig i.

Derudover opnår du en sådan viden om og forståelse af det erhvervsøkonomiske fagområdes praksis, teori og metode, at du selvstændigt kan identificere dine egne læringsbehov og selvstændigt tage ansvar for din egen faglige udvikling.

Målgruppe

HD-uddannelsen er en videregående deltidsuddannelse for kommende og nuværende ledere i private og offentlige virksomheder, der ønsker at specialisere sig inden for økonomi og ledelse, mens de arbejder. HD er derfor tilrettelagt for studerende med kendskab til praktiske erhvervsforhold. Uddannelsen er særdeles anerkendt i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Studieledelse og fagkoordinatorer

Regnskab og Økonomistyring i Aarhus

Regnskab og Økonomistyring i Herning

HD 2. del - praktiske informationer