Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Mød dine undervisere på bestyrelsesuddannelsen


Teamet af undervisere på bestyrelsesuddannelsen med fokus på SMV, består af forskere og praktikere, der er specialister inden for bestyrelsesarbejde. Læs mere om, hvordan undervisningen foregår.


Eksempler på undervisere og oplægsholdere
 

 • Mette Neville, professor, ph.d. og leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus BSS
 • Carsten Fode, advokat hos Kromann Reumert og adjungeret professor ved Aarhus BSS
 • Annabeth Aagaard, professor, ph.d., Center for Små og Mellemstore Virksomheder, Aarhus BSS
 • Birger Boutrup Jensen, lektor på Aarhus BSS
 • Henrik B. Sørensen, selvstændig og ekstern underviser på Aarhus BSS
 • Ole Friis, ph.d. og statsautoriseret revisor
 • Nils Wegener, stifter og indehaver af 360 Sprint
 • Jesper Broberg Bang, direktør i Gejst/Studio
 • André Berle Falsig, strategic planner i Gejst/Studio
 • Lars Rau Jacobsen, partner i Clearwater International


Mød underviser og uddannelsesansvarlig Mette Neville


Professor og ph.d. ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Centerleder for Center for Små og Mellemstore Virksomheder
Kontakt: men@mgmt.au.dk
LinkedIn: Mette Neville

Mette Neville er vokset op i en familievirksomhed og har bred bestyrelseserfaring, herunder formands- og næstformandsposter i SMV’er. Hun sidder i en række udvalg, herunder regeringens SMV:Board; ekspertudvalget for demokratiske virksomheder mv.

Hun leder Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus BSS, der fokuserer på, hvordan man skaber og fastholder udvikling og vækst i SMV'er. Centeret forsker blandt andet i erhvervslivets rammebetingelser og de interne drivere for vækst, for eksempel ejerlederens DNA, forretningsudvikling, ledelse og organisation samt bestyrelsens værdiskabelse. 

Centret forankrer flere eksternt finansierede forskningsprojekter, blandt andet:

 • Gentænk NU, hvor 45 SMV’er bliver i stand til at udvikle og fremtidssikre deres virksomhed gennem faciliterede sprintforløb og sparring, der er skræddersyet til SMV’er.
 • SMV-bestyrelsen som digital katalysator, hvor 45 virksomheder gennem digitale kompetenceløft og lignende rustes til at arbejde strategisk med digitalisering.
 • Vækstledelse for fremtiden, hvor 25 SMV'er gennemgår et forløb med henblik på at understøtte vækst og udvikling i SMV'er.
 • Ejerskabsdynamik, hvor der er fokus på udvidelse af ejerkredsen i en virksomhed, der ofte giver anledning til alvorlige problemer. Projektet udvikler viden og redskaber, der kan hjælpe ejerledere med egenafklaring, forventningsafstemning og juridisk regulering i forbindelse med udvidelse af ejerkredsen. 

Mette Neville er forfatter til en række bøger og videnskabelige artikler og er sammen med Carsten Fode forfatter til bogen SMV-bestyrelsen – hele vejen rundt.
Mød underviser Carsten Fode


Advokat hos Kromann Reumert
Adjungeret professor på Aarhus BSS, Aarhus Universitet
Kontakt: cf@kromannreumert.com 
LinkedIn: Carsten Fode

Carsten Fode betegnes som en af landets førende eksperter inden for blandt andet selskabsret, corporate governance og bestyrelsesarbejde. Han er certificeret voldgiftsdommer og bestrider en række bestyrelsesposter, herunder AVK Holding A/S, Carl Hansen & Søn A/S, Per og Lise Aarsleffs fond og ROMU Roskilde Museum. Carsten er cand. jur. fra Aarhus BSS og har en master grad fra Harvard Law School.

På det videnskabelige plan har Carsten Fode en tæt tilknytning til især det selskabsretlige miljø på Juridisk Institut ved Aarhus BSS. Han har publiceret to lærebøger i selskabsret, en række bidrag til forskellige bøger og artikler samt en række populærvidenskabelige og debatskabende indlæg.

Carsten Fode har også sammen med Mette Neville forfattet bogen SMV-bestyrelsen – hele vejen rundt.