Partnerskab med Aarhus BSS

Et partnerskab med Aarhus BSS giver jeres organisation den bedste platform for rekruttering af højtuddannede unge inden for områderne økonomi, jura, virksomhedsledelse, statskundskab, psykologi og forretningsudvikling.

Globale markeder, usikre tider og ukendte problemstillinger fordrer internationale kompetencer og høje kvalifikationer. Et partnerskab med Aarhus BSS er et gensidigt samarbejde om at skabe fremtidens arbejdskraft. Via løbende dialog og forventningsafstemning laver vi en partnerskabsmodel, der passer til jeres og vores behov. Den kan inkludere samarbejde om praktikforløb, graduate programmer og karriereevents.

Formålet med et partnerskab

Et partnerskab med Aarhus BSS er et gensidigt samarbejde om udvikling og rekruttering af højtuddannede unge. Formålet med et partnerskab med Aarhus BSS er tosidet:

  • Vi skal fremme beskæftigelsen blandt danske og internationale dimittender fra Aarhus BSS.
  • Vi skal fremme virksomhedens rekrutteringsmuligheder blandt danske og internationale dimittender fra Aarhus BSS.

Høj international standard

Aarhus BSS' uddannelser er placeret blandt de absolut bedste ifølge de mest anerkendte internationale ranglister. Denne position kræver, at vi har høje standarder og uddanner dygtige kandidater med stærke kompetencer til at varetage en bred vifte af funktioner på de lokale og globale arbejdsmarkeder.

Aarhus BSS' business-uddannelser har følgende akkrediteringer:

  • AACSB
  • AMBA
  • EQUIS

Akkrediteringerne er en indikation på, at Aarhus BSS har en god balance mellem høj akademisk kvalitet og professionel relevans gennem et tæt samarbejde med erhvervslivet nationalt såvel som internationalt.


Interesseret i et partnerskab?

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.Aarhus BSS' karrierepartnere

Klik på logoerne for at gå til virksomhedernes karrieresider.