Undervisning garanteret i efteråret – uanset format

SDU og Aarhus BSS tilbyder fortsat en bred vifte af fag og en god og professionel undervisning – uanset hvordan situationen ser ud i efteråret.

21.04.2020 | Gitte Grand Bang

Covid-19 har betydet, at deltagere på Master i offentlig ledelse ikke har kunnet møde op til fysisk undervisning siden den 11. marts – ligesom alle andre studerende.

Det har resulteret i, at vi har måttet udsætte enkelte moduler til senere på foråret, mens andre allerede er blevet konverteret til digital undervisning.

”Vi håber, vi kan undervise normalt igen til efteråret, men det er jo stadig usikkert. Vi holder fast i fagudbuddet, men vi arbejder med digital undervisning, så vi er klar til at tage imod deltagerne i efteråret, hvad enten det bliver online eller fysisk”, fortæller konstitueret studieleder Peter Sørensen fra SDU.

Flere af underviserne har i foråret afprøvet live streaming af undervisning på grund af Covid-19, bl.a. i fagene Ledelse af ledere, Innovationsledelse og faget Strategisk Kommunikation.
”Vi vil bruge vores erfaringer herfra i planlægning af digital undervisning i efteråret, og vi vil gøre alt for at sikre et højt niveau i undervisningen som normalt”, forklarer Anne Mette Kjeldsen, som er uddannelsesansvarlig på Aarhus BSS.

Fagtilbud i efteråret
De to samarbejdende universiteter tilbyder følgende fag på Master i offentlig ledelse i efteråret – klik på fagene for at læse mere på SDU's hjemmeside:

Hvis du er interesseret i at deltage i et eller flere af fagene i efteråret, skal du huske at sende din ansøgning senest 1. maj.

Læs mere om ansøgning på Master i offentlig ledelse på SDU's hjemmeside

Uddannelsesnyhed