Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

HD

Hvem tager en HD1?


Mange studerende på HD1 har ambitioner om at give deres karriere et skub med ny viden og faglig ballast inden for det erhvervsøkonomiske område - uanset hvilken branche, de kommer fra. De studerende kommer både fra private og offentlige virksomheder, er helt nye på arbejdsmarkedet eller har flere års erhvervserfaring.Gennemsnitsalderen er
26 år


Kønsfordelingen er
35 % kvinder
65 % mænd


Tid for færdiggørelse
i gennemsnit 2 år
Uddannelses-baggrund

Den typiske studerende har en gymnasial uddannelse. Det er kun få, der har en videregående uddannelse. Fælles for dem alle er, at de ønsker en større viden om det erhvervsøkonomiske område.

Vi oplever, at det i høj grad er ønsket om at tilegne sig ny viden, færdigheder og kompetencer, der motiverer vores studerende til at tage uddannelsen. Mange bruger HD-uddannelsen som et springbræt til at opnå mere i deres karriere.


Uanset, hvad du har læst, kan en HD kombineres med din eksisterende faglighed."
Sæt skub i din karriere med en HD1

   

HD1 forbereder dig til en karriere med større ansvar og indflydelse, fordi du bliver dygtig til at analysere og tage erhvervsøkonomiske valg.

Du kan skabe værdi i dit arbejde fra dag ét , da du på studiet arbejder med aktuelle problemstillinger fra din egen organisation.

Når du har gennemført HD1, vil du opleve, at nye karrieremuligheder vil åbne sig på den anden side.