HD 2. del

  • Læs uddannelsen i Herning eller Aarhus

HD 2. del er en toårig erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid, der giver titlen Graduate Diploma in Business Administration. På HD 2. del går du i dybden med et bestemt erhvervsøkonomisk område efter eget valg på en specialisering. Hos Aarhus BSS kan du på nuværende tidspunkt tage specialiseringen: Regnskab og Økonomistyring. Derudover er Aarhus BSS i gang med at udvikle en ny HD 2. dels-uddannelse, der offentliggøres senere på året. Se boksene nedenfor, og klik på dem for at læse mere.

Specialiseringen på HD 2. del er opbygget af halvårlige fagmoduler og afsluttes med HD-afhandlingen. Det anbefalede studieforløb varer to år og er sammensat, så der er en naturlig progression i undervisningen, da fagmodulerne bygger oven på hinanden. Uddannelsen udbydes både i Aarhus og Herning.

Fakta om HD 2. del

Ansøgningsfrist: 
Efterårsfag: 1. maj
Forårsfag: 1. november
Fristen er forlænget til d. 8. januar
Studiestart: 
Efterårsfag: August/september 
Forårsfag: Januar/februar   
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 point 
Adgangskrav: HD 1. del eller tilsvarende
Økonomi: 63.000 kr.
Sted: Aarhus eller Herning

Muligheder på HD 2. del


Ny HD 2. dels-uddannelse


Aarhus BSS er i gang med at udvikle en ny HD 2. dels-uddannelse. Information om denne offentliggøres senere på året.

Hvis du er interesseret i at modtage materiale om den nye HD, er du velkommen til at skrive dig op. På side to i formularen skal du vælge HD 2. del. Så orienterer vi dig om relevant nyt på HD 2. del.

Book en vejledning


Du kan booke en vejledningssamtale via telefon eller fremmøde. Vi vejleder om uddannelsesvalg, adgangskrav med mere i forhold til din baggrund. Skriv gerne i bookingen, hvad du ønsker at tale med os om, så vi kan forberede os inden mødet. Har du praktiske spørgsmål om deadlines, priser og lignende, kan du kontakte Student Services.

Book en vejledningssamtale

Udbytte

Formålet med HD 2. del er at give dig viden, færdigheder og kompetencer, der kvalificerer dig til selvstændigt at kunne identificere, reflektere over, analysere og vurdere erhvervsøkonomiske problemstillinger, løse praksisnære og komplekse opgaver samt kunne varetage specialistfunktioner inden for det erhvervsøkonomiske område.

Endvidere opnår du en sådan viden om og forståelse af det erhvervsøkonomiske fagområdes praksis, teori og metode, at du selvstændigt kan identificere dine egne læringsbehov og selvstændigt tage ansvar for din egen faglige udvikling.

Målgruppe

HD-uddannelsen er en videregående deltidsuddannelse for kommende og nuværende ledere i private og offentlige virksomheder, der ønsker at specialisere sig inden for økonomi og ledelse, mens de arbejder. HD er derfor tilrettelagt for studerende med kendskab til praktiske erhvervsforhold. Uddannelsen er særdeles anerkendt i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Studieledelse og fagkoordinatorer

Regnskab og økonomistyring i Herning

Regnskab og økonomistyring i Aarhus