Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Thomas Rusberg, partner/Senior Consultant i SGP A/S og indehaver af TR Invest ApS.:

Bestyrelsesuddannelsen har personligt været en god rejse både fagligt og menneskeligt.

Jeg har fået struktur og retning på mit arbejde, og på de fleste undervisningsdage har jeg fået output, som jeg har kunnet bruge direkte. Man får en helt anden tilgang til professionel og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Nogle helt andre vinkler på. Når man længe har drevet virksomhed og haft mange både positive og negative oplevelser, er det virkelig brugbart at komme ud på sidelinjen og se det hele udefra.

Det er efterhånden en del år siden, jeg sidst har været på skolebænken, men jeg har via bestyrelsesuddannelsen fået en stor bred kobling mellem min praktiske erfaring og så en masse brugbar teori. Jeg har fået langt bedre struktur og overblik over de forskellige elementer i bestyrelsesarbejdet. Man bliver endnu bedre og endnu skarpere til at stille krav til virksomheden og være med til at flytte den fremad. Man får viden til at forholde sig kritisk.

Det gælder også den anden vej. Man siger ikke bare ja til en bestyrelsespost. Man stiller krav og har forventninger i begge retninger. Det får man virkelig øjnene op for. Mange tænker nok en bestyrelse som et klassisk kontrolorgan, men man finder virkelig ud af, hvad bestyrelsen kan og bør tilføre virksomheden på mange andre fronter end bare kontrol. Særligt i SMV-segmentet, som ofte virkelig har brug for det. Man får en meget seriøs tilgang til bestyrelsesarbejdet i SMV-segmentet.

Forretningsmæssigt netværk og dokumentation til CV’et
Sidst men ikke mindst har jeg fået rigtig gode relationer til de andre på uddannelsen og på universitetet, som jeg uden tvivl vil bruge fremadrettet forretningsmæssigt. Det giver et super netværk og giver samtidig dokumentation på CV’et, som borger for kvalitet, fordi der er et universitet bag. Jeg har anbefalet flere i mit netværk at tage uddannelsen.

Til oversigten