Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Thomas H. Laursen, Director i DuPont Nutrition Biosciences ApS.:

Man har formået at lave en uddannelse, som på én og samme tid er en universitetsuddannelse med teoretisk undervisning, samtidig med at det også er en praktisk læreplads via den løbende dialog og udveksling af erfaringer på holdet.

Der er en god rød tråd gennem forløbet om, hvad bestyrelsesrollen indebærer, og den røde tråd bliver så belyst og angrebet fra mange forskellige vinkler. Man har desuden evnet at tiltrække nogle dygtige undervisere, som var velforberedte og vidste, hvad de ville. Niveauet er højt, og der er forventninger til deltagerne. Der er en grund til, at det er en universitetsuddannelse. Man dukker ikke bare op den sidste dag og får et diplom og et glas champagne.

Et vigtigt omdrejningspunkt i forløbet er ens eget bestyrelseskandidatur, hvor man hele tiden får koblet sine egne personlige og professionelle erfaringer og kompetencer til dét at arbejde i en SMV-bestyrelse. Du får afklaret og udviklet dine kompetencer. Deltagerne bliver sat positivt i scene og bringer deres egne historier og oplevelser i spil, hvilket har været særdeles positivt og givet gode diskussioner, særligt fordi at folk kommer fra vidt forskellige brancher og virksomhedsstørrelser.

Tidsmæssigt har uddannelsen passet rigtig godt ind i mit arbejdsliv med cirka én undervisningsdag hver 3.-4. uge, og alt det administrative omkring uddannelsen har fungeret upåklageligt. Det er alt i alt en rigtig solid ”påklædning” til bestyrelsesarbejdet.

Til oversigten