Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Rune Udi Jørgensen, chef for forretningsudvikling, Hedensted Kommune:

Jeg valgte Aarhus BSS’ bestyrelsesuddannelse, fordi den i modsætning til næsten alle andre bestyrelsesuddannelser forener den nyeste bestyrelsesforskning og de bedste praktikere, der selv sidder ude i bestyrelseslokalerne.

Som en af de store universiteters uddannelser er der ressourcer og knowhow, som man ikke finder andre steder – og Aarhus BSS’ image tiltrækker andre deltagere, der selv ønsker et højt fagligt niveau. Dermed har mine medstuderende bidraget væsentligt til det høje udbytte, jeg har fået.

Valg af uddannelsessted handler også - i et mindre men ikke ubetydeligt omfang - om, hvilken markedsværdi jeg efter uddannelsen står med. Og her er Aarhus BSS en anerkendt, akkrediteret og robust business school, der har uddannet mange af de virksomhedsejere, der nu skal vælge mig som deres nye bestyrelsesmedlem. Det er vigtigt, fordi man ofte vælger dem, der er rundet af samme uddannelseskultur som en selv, fordi man forstår, hvilken kvalitet uddannelsen har givet det nye bestyrelsesmedlem.

Uddannelsen har givet mig en større værktøjskasse, der gør, at jeg tidligt og skarpt kan vurdere, hvilken værdiskabende rolle jeg kan udfylde i en ny bestyrelse og hvilken risiko, jeg påtager mig: Efter at have gennemført uddannelsen har jeg takket nej til en bestyrelsespost, netop fordi jeg nu kunne vurdere risikoen og det strategiske misfit, der ville opstå, hvis jeg trådte ind i virksomhedens bestyrelse. Før uddannelsen havde jeg nok bare sagt ja til posten.

Også uden for bestyrelseslokalet har uddannelsen givet mig overblik og værktøjer, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde til at udfordre mine kunder, som er de små og mellemstore virksomheder, og komme med værdiskabende inputs til deres udvikling.

Til oversigten