Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Pernille Hjortkjær, direktør & BusinessAntropolog i PE3A BusinessAntropologi:

Uddannelsen har givet mig et godt indblik i bestyrelsens rolle og mandat - og ikke mindst har det været interessant for mig at få bekræftet, at det fremadrettede, strategisk ledende perspektiv er fremtiden i bestyrelsesarbejdet.

Det er afgørende for, at bestyrelsen kan blive den nødvendige sparringspartner for virksomheden. Underviserne har været dygtige og super engagerede, de har haft kant og holdning og har sat gang i nye refleksioner på hvert modul. Der har gennem hele uddannelsen været en afslappet og god
stemning med plads til både masser af faglige snakke og gode grin. At uddannelsen har strakt sig over et halvt år har absolut været et plus, fordi der har været plads til at arbejde med emnerne mellem modulerne. Samtidig har uddannelsen givet mig et rigtig godt netværk af nye mennesker, der ligesom jeg brænder for at videndele og strategisk udvikle de virksomheder, de kommer i. Det har absolut også været et ekstra plus. Alt i alt føler jeg mig med den her uddannelse i bagagen rigtig godt klædt på til at løfte bestyrelsesarbejdet i de mindre virksomheder.

Til oversigten