Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Jytte Rabæk Schmidt, proceskonsulent i MVR Consult og eksternt bestyrelsesmedlem:

Hvis man virkelig vil noget med sit bestyrelsesarbejde, have ny viden, opleve super gode og kompetente undervisere og samtidig vil investere tid i uddannelsen, så vil jeg klart anbefale denne bestyrelsesuddannelse rettet mod SMV’erne.

Jeg kræver meget af de uddannelser og kurser, jeg deltager i, og jeg er absolut ikke blevet skuffet her. Man flytter sig virkelig fra A til B og bliver helt skarp på bestyrelsens opgaver og ens egen rolle. Emnerne har været spot on i forhold til virkeligheden i mit eget bestyrelsesarbejde og har i høj grad sat ”teori på praksis – og praksis på teori”.

Jeg er samtidig blevet udfordret og haft lejlighed til at reflektere over min egen rolle i bestyrelsen, både i forhold til min formandsrolle og som menigt bestyrelsesmedlem. Det har været værdiskabende og udbytterigt at møde så engagerede medstuderende fra mange forskellig brancher og med mange forskellige baggrunde, hvilket har givet en rigtig god dialog undervejs. bl.a. med udgangspunkt i nogle af vores egne konkrete bestyrelsescases. Alt i alt har uddannelsen levet 100 procent op til mine forventninger, og jeg vil klart anbefale den til andre.

Til oversigten