Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Jon Knudsen, bestyrelsesformand i LTP Group og ejer af Skærbæk Holding:

Da jeg for nyligt byttede jobbet som CEO ud med posten som bestyrelsesformand i min virksomhed, følte jeg, at jeg havde brug for et nyt gear.

Jeg har som ejerleder i en virksomhed med meget høje vækstrater og vækstambitioner haft hænderne dybt nede i den daglige drift.

Posten som bestyrelsesformand er en helt ny rolle og kræver naturligt også nye kompetencer og en mere overordnet vinkel på bestyrelsesarbejdet. Uddannelsen har givet mig mere struktur og systematik i bestyrelsesarbejdet, bedre overblik over roller og opgaver i forhold til den daglige ledelse, og generelt har jeg fået langt bedre forudsætninger for at agere som formand.  

Jeg er normalt ikke nem at begejstre, men jeg har været høj af energi efter hvert modul af denne bestyrelsesuddannelse. Undervisningen er vinklet helt rigtigt mod SMV’erne, er praktisk brugbar og gennemgår bestyrelsesarbejdet systematisk. Der er videnskabelig bund i det hele. Det er ikke bare et overfladisk kursus med kommercielt sigte. Jeg vil kraftigt anbefale den til andre uanset, om man er direktør eller bestyrelsesmedlem. Den tager tid og koster kræfter, men er utrolig givtig og brugbar.

Til oversigten