Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Hans Peter Kristensen, CEO i Hvide Sande Shipyard, Steel and Service:

Uddannelsen har været en rigtig sund opvågning for et ”smådovent” bestyrelsesmedlem og direktør som mig, der måske trængte til at blive støvet lidt af.

Når man har siddet mange år i samme stol, har man mange formodninger og hjemmelavede teorier om, hvad der skal besluttes, og hvordan tingene skal gøres. Men når man så kommer under kærlig behandling af professorer på et universitet, bliver det en slags lakmusprøve for ens arbejde. De fleste af os har nok godt af at få sådan en tur.

Niveauet på bestyrelsesuddannelsen er højt uden at være skræmmende, man møder mange spændende mennesker og kommer hele bestyrelseskompasset rundt. Man kan roligt give garanti for, at folk går derfra med et eller andet, som kan bruges, uanset hvor dine styrker ligger. Uddannelsen er i høj grad pengene værd og burde nærmest være et lovkrav for bestyrelser i de største af de mellemstore virksomheder. Uddannelsen har bl.a. været med til at fremskynde processen for det ledelsesmæssige generationsskifte i vores virksomhed, og vi har fået mange gode input til den proces.

Til oversigten