Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Birthe Tofting, Director of International Sales, Marketing & HR, Vola:

Jeg har 10 års praktisk bestyrelseserfaring i forskellige typer af virksomheder, så på den måde har det været rigtigt spændende og lærerigt at få de praktiske udfordringer og erfaringer sat ind i en teoretisk ramme.

Bestyrelsesarbejde handler jo rigtig meget om at få de faglige og menneskelige ressourcer i ejerskab, bestyrelse og direktion til at spille sammen på en frugtbar måde. Ikke mindst for familieejede virksomheder, hvor det ikke altid er fakta, der styrer beslutningerne, men i ligeså høj grad følelser og motivation. Det har uddannelsen givet nogle brugbare modeller og processer til.

I SMV'er er der mange forskellige dagsordener i spil samtidigt. Det helt unikke ved denne uddannelse er, at man både teoretisk og praktisk forholder sig til de særlige vilkår, som er i SMV'erne, og som også kræver kvalifikationer hos bestyrelsesmedlemmerne, der matcher de vilkår. Man får meget mere med fra denne uddannelse end bare jura. Jeg har fået mange konkrete værktøjer og input, som jeg kan bruge fremover. Og så har jeg ikke mindst lært nogle helt fantastiske medstuderende at kende. Vi har haft rigtig mange spændende og sjove snakke og vil have glæde af hinandens forskellige erfaringer og netværk i fremtiden.

Til oversigten