Ekstraordinær forlængelse af ansøgningsfrist

Aarhus BSS har efter anmodning valgt ekstraordinært at forlænge ansøgningsfristen for forårsfagene på Master i skat fra 1. november til 1. december.

"Vi har allerede modtaget mange ansøgninger fra kvalificerede, potentielle studerende, men vi håber at få endnu flere, nu vi har imødekommet ønsket om at forlænge fristen, der som noget nyt i år var blevet ændret til 1. november", udtaler studieleder Dennis Ramsdahl Jensen. 

Aarhus BSS tilbyder enkeltfag inden for inddrivelse, toldret, afgiftsret og momsret. Hvert fagbestår af 5 undervisningsdage, og undervisning foregår primært i Odense. Hvis du vil læse et eller flere af vores enkeltfag i foråret, skal du sende din ansøgning inden midnat søndag den 1. december. Her finder du ansøgningssiden

Første gang du sender din ansøgning?
Her er en tjekliste til, hvad du skal have have klar, inden du begynder at oprette din ansøgning som ny ansøger:

  • Dokumentation for adgangsgivende eksamen, enkeltfag m.m. (bachelor-, kandidat-, HD- eller anden diplomuddannelse)
  • Dokumentation for min. 2 års relevant erhvervserfaring, fx kopi af kontrakter, lønsedler, årsopgørelse eller erklæring fra arbejdsgiver. Hent arbejdsgivererklæring
  • CV
  • Evt. ansøgning om merit for fag - læs mere her

Er du ansat i skatteforvaltningen?
Efter du har sendt sin ansøgning, skal du huske at sende en mail til HR-kompetenceudvikling@ADST.dk med de fag, du har søgt om optagelse på. Når du bruger dette link, kommer der automatisk en mail, der bare skal tilrettes med dit navn og de fag, du har søgt om optagelse på. 

Brug for hjælp?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp:

Ask Aarhus BSS Student Services
Mail: studentservices.bss@au.dk 
Tlf 8716 4026
Se åbningstider