Du er her: Aarhus BSS Samarbejde Forskningssamarbejde

Forskningssamarbejde

Forbered din virksomhed til fremtiden    

Et løft for private og offentlige organisationer

Virksomheder, der gerne vil have succes i det 21. århundrede, har behov for at styrke deres evne til at opfange signaler før deres konkurrenter, til at identificere og udforme nye måder at skabe værdi på og håndtere komplekse partnernetværk. Samarbejde med forskere kan være meget vigtigt input for virksomheder, der ønsker at udvikle deres konkurrencefordele. 

Ikke kun private, men også offentlige organisationer nyder godt af Aarhus BSS' samarbejdstilbud. Kommuner og ministerier får udført en række myndighedsrettede opgaver såsom evalueringer, analyser og udredningsarbejde til gavn for det øvrige samfund.

Faglige områder

Aarhus BSS er en bred business school, som forener erhvervs-og samfundsvidenskabelige discipliner. Vi kan tilbyde forskningssamarbejder med offentlige og private virksomheder inden for en række områder, f.eks. erhverv, økonomi, jura, privat og offentlig ledelse, psykologi, politik, forretningsudvikling og teknologi.

Kontakt:

Portræt af René Rohrbeck

René Rohrbeck

Associate Dean for Corporate Relations
M: rrohr@mgmt.au.dk
T: 8716 4929  

Kontakt René Rohrbeck, hvis du er interesseret i et samarbejde.

René Rohrbeck er professor i strategi og forsker i, hvordan virksomheder bedst forbereder sig til fremtiden. Han har tidligere arbejdet med innovationsstyring og corporate foresight ved forskellige industrivirksomheder.

"Vi er nødt til at sikre, at virksomhederne har adgang til den seneste forskning, og at de også har mulighed for at guide vores forskning. Derfor indgår vi i direkte samarbejder om at levere skræddersyede løsninger af høj kvalitet."

René Rohrbeck, Associate Dean for Corporate Relations ved Aarhus BSS

Eksempler på forskningssamarbejde: