Adfærd i en coronatid

2.4.2020 | MICHAEL SCHRØDER

PODCAST: Tror vi på politikerne her under corona-krisen? Gør vi, hvad de siger, at vi skal? Og hvorfor gør vi i grunden det? Vores politikere står i øjeblikket – i de fleste tilfælde – skulder ved skulder (med to meters afstand naturligvis) og formaner os om, at regering, Folketing og myndigheder vil bringe os sikkert gennem krisen. I denne podcast får du forskernes bud på, hvordan krisen kan påvirke samfundet i tiden efter corona-krisen.

I dette afsnit medvirker professor Michael Bang Petersen, Institut for Statskundskab, professor Gert Tinggaard Svendsen, Institut for Statskundskab, professor Winni Johansen Institut for Virksomhedsledelse, og professor Jørgen Albæk Jensen, Juridisk Institut.

Hør afsnittet nedenfor og abonnér på det videnskabelige kvarter:

Bemærk! Podcastene er produceret fra privaten og interviewene foregår via telefonforbindelser, da Aarhus Universitet er lukket ned. Det betyder, at der anvendes forskelligt udstyr, ligesom der er tale om forskellige lokationer ved de enkelte interviews. Lydkvaliteten på interviewene er derfor meget svingende og generelt under den standard, som Det videnskabelige Kvarter normalt vil sigte efter. Vi har dog vurderet, at det er vigtigt at dele den forskningsbaserede viden i den alvorlige situation, som samfundet står i.

Intro til de tre podcast med statsminister Mette Frederiksen er hentet fra pressemøderne i Statsministeriet den 11. marts, 15. marts og 23. marts fra pressemødearkivet på stm.dk.

Lyt til de i alt tre specialudgaver af Det Videnskabelige Kvarter - en podcastserie fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet - med forskningsbaseret viden og analyser af corona-krisens indvirkning på erhverv og samfund.

Abonnér på det videnskabelige kvarter