Økonomi i en coronatid

2.4.2020 | MICHAEL SCHRØDER

PODCAST: Hvad er op og ned ift. den økonomiske situation under corona-krisen? Hvad kan krisen få af konsekvenser for erhvervslivet, for handelen med udlandet og for beskæftigelsen herhjemme? Og hvor langt skal man gå for at redde menneskeliv?

I dette afsnit medvirker Torben M. Andersen, tidligere overvismand og professor på Institut for Økonomi, og Philipp Schröder, professor på Institut for Økonomi.

Hør afsnittet nedenfor og abonnér på det videnskabelige kvarter:

Bemærk! Podcastene er produceret fra privaten og interviewene foregår via telefonforbindelser, da Aarhus Universitet er lukket ned. Det betyder, at der anvendes forskelligt udstyr, ligesom der er tale om forskellige lokationer ved de enkelte interviews. Lydkvaliteten på interviewene er derfor meget svingende og generelt under den standard, som Det videnskabelige Kvarter normalt vil sigte efter. Vi har dog vurderet, at det er vigtigt at dele den forskningsbaserede viden i den alvorlige situation, som samfundet står i.

Intro til de tre podcast med statsminister Mette Frederiksen er hentet fra pressemøderne i Statsministeriet den 11. marts, 15. marts og 23. marts fra pressemødearkivet på stm.dk.

Lyt til de i alt tre specialudgaver af Det Videnskabelige Kvarter - en podcastserie fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet - med forskningsbaseret viden og analyser af corona-krisens indvirkning på erhverv og samfund.

Abonnér på det videnskabelige kvarter