Overtegnet på MBA-uddannelsen ved Aarhus BSS

På grund af et rekordstort optag på MBA-uddannelsen i år melder Aarhus BSS nu, at der er lukket for optag af nye studerende på de to nye hold, men der er håb forude for de interesserede i foråret 2016.

”Vi beklager at måtte skuffe de mange, der henvender sig til os, men for at kunne sikre kvaliteten i undervisningen, bliver vi nu nødt til at lukke for yderligere optag i år”, lyder det fra studieleder John Parm Ulhøi.

Han henviser til, at de, som ønskede at starte med den toårige deltids-uddannelse i år, er velkommen til at søge ind på enkeltfag i foråret 2016.
”Når du bliver optaget på et fag, får du automatisk høj prioritet til optagelse på hele MBA-uddannelsen”, forklarer John Parm Ulhøi og fortsætter:

”Du kan således begynde at optjene ECTS-point allerede i foråret, som du kan videreføre, hvis du ønsker at gå videre med resten af uddannelsen”.

Man skal dog huske på, at hvis man ønsker at tage den fulde MBA-uddannelse, skal den være afsluttet inden for 6 år.

Der er frist for tilmelding til enkeltfag 1. december 2015, dog er MBA-valgfagene ikke helt på plads endnu. Du er velkommen til at kontakte programfuldmægtig Lene Merete Pedersen på lemp@au.dk eller 87 15 24 96, hvis du ønsker at få en e-mail, når valgfagene er på plads i efteråret.

Hvis du ikke tager enkeltfag i foråret 2016, og du ønsker at starte på MBA-uddannelsen i 2016, anbefaler vi, at du søger i god tid. Ansøgningsfristen er 1. maj 2016. Skulle du være uheldig og vi melder overtegnet igen næste år, kan vi oplyse om, at det igen i 2016 bliver muligt at tage MBA på fuld tid på engelsk med vores full-time MBA-uddannelse sammen med folk fra hele verden. Du kan læse mere om på fulltime-mba.au.dk.