MBA-enkeltfag i efteråret 2015

Trænger du til en faglig opgradering, eller ønsker du at kickstarte din MBA-uddannelse? Så tag enkeltfag på Aarhus BSS’ forskningsbaserede MBA. Vi klæder dig på til en verden i forandring.

MBA-fagene er velegnede som separate efteruddannelsestilbud for medarbejdere, der har et helt specifikt uddannelsesbehov inden for det erhvervsøkonomiske fagområde.

Fagene bliver udbudt på Aarhus BSS:
Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus V

I efteråret udbyder vi følgende fag:

Strategic Foresight (is taught in English)
This course focuses on the ability to perceive trends, systematically interpret change drivers, explore possible futures and actively drive towards a desired future.

Strategy & Business (is taught in English)
Virksomheder og organisationer opererer i stadig mere omskiftelige omgivelser. Dette modul sigter på at udvikle deltagernes færdigheder i at identificere og analysere forskellige typer af strategiske problemstillinger og muligheder, som virksomheder står over for.

Marketing (is taught in Danish)
Sigtet med enkeltfaget er at give de studerende en indføring i relationsmarkedsførings- og indkøbsteori med henblik på at kunne analysere virksomheders position i et forsynings- og værdikædeperspektiv.

Ansøgningsfristen var 1. juni 2015.

Optagelsesbetingelserne er de samme som til hele MBA-uddannelsen, og skulle du senere ønske at tage den fulde MBA-uddannelse, vil du få merit for de fag, du allerede har bestået.

Læs mere om valgfagene og ansøg: