It i sundheds- og plejesektoren – nyt hold starter i august

Få viden om sundhedsvæsenets karakteristika, hvorfor det kan være svært at implementere it i sundheds- og plejesektoren, og hvordan it-projekter styres.

Aarhus BSS udbyder med start i august 2014 fagpakken It i sundheds- og plejesektoren: implementering og gevinstrealisering.

Fagpakken er målrettet ledere, mellemledere og projektmedarbejdere, der arbejder med implementering af it i private samt offentlige sundheds- og plejeorganisationer. Desuden retter fagpakken sig mod folk, der leverer it-systemer til sundheds- og plejesektoren.

Med denne fagpakke bliver du rustet til at forstå dynamikken og udfordringerne i implementeringsprocesser i sundheds- og plejesektoren, og du får værktøjer til at kunne styre it-projekter.

Sagt om fagpakken
Alle fagpakkens kursister var enten fra sundhedsvæsenet eller var leverandører til sundhedsvæsenet. I undervisningen oplevede jeg flere gange, at der var så meget viden og erfaringsudveksling i lokalet, at underviseren trådte tilbage og bare lyttede med. Der var så meget faglig ping-pong imellem kursisterne.”
Anne Mette Møller, Direktør, Netplan Care

Vigtige datoer
Studiestart 28. august
Vi modtager stadig ansøgninger

Yderligere information
Læs mere om fagpakken It i sundheds- og plejesektoren: implementering og gevinstrealisering. 

Du er også velkommen til at kontakte fuldmægtig Helle Gabriel Jensen på tlf. 87 16 61 03 eller mit.bss@au.dk, hvis du har spørgsmål.