Studiemiljø og studieliv

Undervisningen på Aarhus BSS foregår på vores fire uddannelsessteder, som befinder sig i og omkring den smukke universitetspark centralt i Aarhus, Nobelparken, de klassiske bygninger på Fuglesangs Allé ved Vestre Ringgade og i den driftige Birk Centerpark i Herning.

Valgfrihed

Vi tilbyder vores studerende et væld af forskellige muligheder for at engagere sig i aktiviteter, både omkring studiet og det sociale liv på universitetet. Vi har for eksempel et stort fleksibelt udbud af valgfag, praktikophold, kurser på AU Summer University og muligheder for udvekslingsophold i hele verden.

Stærkt foreningsliv

Aarhus BSS er også kendetegnet ved et stærkt foreningsliv, hvor studerende har mulighed for at engagere sig fagligt, politisk og socialt. Det faglige kan dyrkes gennem forskellige foredrag og faglige arrangementer, mens du kan høre mere om mulighederne hos studenterforeninger ude på institutterne.

Læs mere om studenterforeningerne.

Det sociale liv

Som studerende på Aarhus BSS bliver du en del af Aarhus Universitets fællesskab bestående af 35.000 studerende. Derfor får du naturligvis også adgang til en lang række faciliteter og arrangementer, der vil supplere dit faglige liv og gøre din tid her uforglemmelig. Det sociale liv kan blandt andet dyrkes ved universitetets mange fredagsbarer, studenterfester og den årlige kapsejlads.

Internationalt fokus

Som studerende på Aarhus BSS er du en del af et international studiemiljø. Sidste år havde vi omkring 2600 internationale studerende fra hele verden tilknyttet, hvor af mange tager hele deres uddannelse hos os. Derfor kan du altid høre mange forskellige sprog, når du bevæger dig rundt på de forskellige uddannelsessteder på Aarhus BSS.

Fag på tværs

Ved at tage din uddannelse på Aarhus BSS får du også mulighed for at tage fag på tværs af hele hovedområdet, og på længere sigt også på tværs af hele Aarhus Universitet. Vi arbejder konstant på at øge valgmulighederne og give dig flere og endnu bedre valgmuligheder. Vi gør det hermed muligt at kombinere en stærk og klar uddannelsesprofil med spændende fag fra andre fagområder.

Følg studielivet på Aarhus Universitet

- oplevet, fotograferet og filmet af de studerende selv.

Med tusindvis af billeder giver #yourniversity dig et indblik i hverdagen som studerende på AU, i festerne, overspringshandlingerne, eksamen og alt det andet, du kommer til at bruge din studietid på.