Sparring med forskerne

Muligheden for at stille spørgsmål til forskerne om tendenser og teori. Og mindre vægt på salg. Ole Holm, der er HR-chef hos energi- og telekoncernen Eniig Holding A/S er ikke i tvivl om, hvad der er vigtigst for ham, når han deltager i arrangementer hos Aarhus BSS HR Executives.

”Det skinner igennem i de arrangementer, jeg har deltaget i, at forskningsformidlingen er det vigtigste for Aarhus BSS. Udover at få præsenteret ny forskning fra forskerne selv, er der ofte også mulighed for stille spørgsmål efterfølgende og få kvalificeret sparring. Det giver en anden klang, når jeg kan gå tilbage i organisationen og sige, at den her viden kommer fra universitetet – og at jeg måske også har talt med personen bag forskningen”, forklarer Ole Holm.

Ole Holm, der har ansvaret for blandt andet løn, arbejdsmiljø og kantiner hos Eniig Holding A/S, fortæller også, at Aarhus BSS HR Executives for ham handler mere om viden og mindre om at mødes i faste netværksgrupper. Men at der er altid fokus på netværksdelen gennem gruppediskussioner og erfaringsudveksling, ligesom der mulighed for, at du i pauserne selv kan dyrke relationerne til de andre medlemmer.

Mindre salg – mere viden
Ole Holm ved godt, at Aarhus BSS HR Executives også er sat i verden for at fortælle om kursus- og efteruddannelsestilbud – og at den del også har en plads til arrangementerne, men balancen i forhold til forskningsformidlingen fungerer.

”Salg er ikke i højsædet. Og det er befriende. Det betyder noget for mig, at jeg kan komme til arrangementerne og ikke skal høre lange salgstaler. Det fungerer godt, og det bruger jeg gerne min tid på”, siger Ole Holm.