AI som vækstdriver: Fra potentiale til realitet

I den hastigt skiftende teknologiske verden rejser spørgsmålet sig: Har vi udnyttet det fulde potentiale af kunstig intelligens (AI)?

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 27. august 2024,  kl. 08:30 - 09:45

Sted

Online via Zoom

Arrangør

Aarhus BSS

Vi ser enorme fremskridt i brugen af kunstig intelligens, men potentialet er stadig i stor udstrækning uudnyttet. Virksomheder og industrier, der formår at omfavne AI, er vindere i denne revolution. De opnår effektivitet, innovation og konkurrencefordel. 

Den 27. august 2024 vil professor Philipp Schröder adressere dette potentiale og trække tråde til, hvilke overvejelser det vil tage at fremtidssikre en virksomhed. Det er essentielt at identificere områder, hvor AI kan forbedre produktivitet eller skabe nye produkter og tjenester. I sidste ende handler det om at se mulighederne og udnytte dem til at skabe bæredygtige fordele for din virksomhed og samfundet som helhed. 

Arrangementet er gratis og foregår online via Zoom. 

Tilmeld dig.

Program:

  • 8:30  Velkommen
  • 8:32  Industri 5.0 i fokus: Hvilke kompetencer får betydning? V. lektor, ph.d. og MBA-studieleder Kristina Jespersen, Institut for Økonomi, Aarhus BSS

    Vi står midt i den fjerde industrielle revolution ”I4.0”. Men I5.0 begynder at røre på sig. Derfor indleder vi webinaret med en introduktion af I5.0 og de kompetencer, som bliver betydningsfulde i denne teknologiske kontekst. 
     
  • 8:45  AI som vækstdriver: Fra potentiale til realitet. V. professor Philipp Schröder, Institut for Økonomi, Aarhus BSS 
  • 9:15  Q&A og opsamling  
  • 9:30  Uformel samtale med professor Philipp Schröder om den personlige kompetenceudvikling 
  • 9:45   Tak for i dag 

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.