Aarhus BSS arrangementer

tir 29 sep
15:15-16:30 | Online
Webinar: Show your skills and get the job – how to write an effective CV & coverletter
Deltag i vores webinar den 29. september, og få inspiration til, hvordan du fremhæver dine kompetencer i CV og ansøgning. Se også ansøgninger som har virket og få skabeloner, som gør det både nemmere og hurtigere for dig at skrive målrettet.
ons 30 sep
13:00-13:35 | Online
Online-informationsmøde om Master i it
Vi inviterer til et online informationsmøde om de fagpakker, du kan læse på Aarhus BSS på Master i it. På informationsmødet fortæller studieleder Sune Dueholm Müller om opbygning, fagligt indhold, undervisere mm., og du kan stille spørgsmål om uddannelsen.
tor 01 okt
16:30-18:00 | Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Informationsmøde om HD i Herning
Kom og hør mere om HD i Herning. På dagen kan du møde vores undervisere og studievejleder på uddannelsen. De fortæller om opbygning, fag, adgangskrav og andre praktiske forhold, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.
ons 07 okt
15:15-17:15 | Online
Webinar: Hvad kan jeg blive som statskundskaber i det private?
Er du i tvivl om hvilke muligheder der er i det private hvis du har en uddannelse i Statskundskab? Så er dette webinar perfekt for dig, når du får mulighed for at høre om hvordan du kan bruge din uddannelse og hvordan du kan gøre dig selv attraktiv for arbejdsgivere.
ons 07 okt
16:15-17:45 | Online
Webinar: Rådgivning og risikostyring i finanssektoren
Finanssektoren er under stadig forandring. Skiftende kriser, teknologisk udvikling og ændringer i kundernes adfærd og behov stiller skærpede krav til såvel risikostyring som rådgivning. Med udgangspunkt i to fagområder på HD i Finansiering og HD i Finansiel Rådgivning tager vi temperaturen på den finansielle sektor set fra et specialist- og et rådgiverperspektiv – samt koblingen herimellem.
tor 08 okt
09:45-15:15 | Online
OR Day 2020
At OR Day, students in the master program in Operations and Supply Chain Analytics (cand.merc.) as well as students in related specializations get the opportunity to listen to a series of seminars by professionals from various industries and to get an insight into how companies apply operations research in their businesses.
tor 08 okt
16:30-18:00 | Online
Online-informationsmøde om HD 1. del
Vi inviterer til online informationsmøde om HD 1. del i Aarhus og Herning, hvor du kan møde vores studieleder og studievejleder på HD-uddannelsen. De informerer om opbygning, fag, adgangskrav og andre praktiske forhold, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.
man 19 okt
14:00-15:15 | Online
CV og ansøgninger: Sådan skriver du dig til jobsamtalen
Få inspiration til, hvordan du skiller du dig ud fra mængden i CV, ansøgning og til jobsamtalen. Kom med, når Aarhus BSS og CA Karrierepartner og A-kasse den 19. oktober afholder webinaret 'CV og ansøgninger: Sådan skriver du dig til jobsamtalen'.
tir 20 okt
15:15-16:15 | Online
Vejen til en skarp LinkedIn-profil
Hvis du gerne vil være skarpere til LinkedIn, kan du på dette webinar få en række konkrete råd til hvordan du kan optimere dit brug af platformen.