Hvordan navigerer virksomheder, organisationer og beslutningstagere, når kompasnålen svinger og strategien fra i går allerede er utilstrækkelig til at imødekomme morgendagens udfordringer? Rummer forandringerne i virkeligheden potentiale for innovation, indsigt og vækst? Og hvilke ideer og principper præger ledere og organisationer, der som fyrtårne formår at skabe fremdrift, nytænkning og overskud midt i en økonomisk, social og geopolitisk brydningstid?
Inviter en kunde og benyt konferencen til at investere i dine relationer.
Eller inviter en kollega og øg det faglige udbytte af konferencen.
Nabanita Gupta
Professor
Aarhus BSS
Karen Frøsig
Adm. direktør
Sydbank
Svend-Erik Skaaning
Professor
Aarhus BSS
Jeppe Tranholm-Mikkelsen
Departementschef
Udenrigsministeriet
Lotte Bøgh Andersen
Professor
Aarhus BSS
Peder Tuborgh
CEO
Arla
Du kan indskrive dig mellem 07.30 og 08.20.
Der er morgenkaffe og let morgenmad med god mulighed for networking med de øvrige deltagere og oplægsholdere.
Thomas Pallesen,
dekan, Aarhus BSS
Hvordan navigerer en milliardkoncern i et marked præget af høj volatilitet, store prisudsving på energi, råvarer, fragtpriser og generel usikkerhed? Peder Tuborgh giver os – med afsæt i Arlas Future2026 strategi – et unikt indblik i udfordringerne, mulighederne og beslutningsprocesserne i et af verdens største mejerier.
Det danske bankmarked er under konstant forandring – øget regulering og en hastig digitalisering har været blandt drivkræfterne de senere år. Det har stillet store krav til toplederne i finanssektoren. Forandringens vinde ser ikke ud til at løje af, hvorfor behovet for udvikling og fortsat tilpasning vil fortsætte. Karen Frøsig, der er adm. direktør i Sydbank, giver sit syn på fremtidens bank, strategi og ledelse.
Nyd en kop kaffe og benyt dig af de gode muligheder for networking med de øvrige deltagere og oplægsholdere.
Er demokratiets dage talte? Er diktaturer bedre til at sikre orden, vækst og bæredygtighed? Valget af Trump, Brexit, Corona, demokratisk tilbagegang i Indien, økonomisk fremgang i Kina, Putins invasion af Ukraine og de sociale mediers dominans er nogle af de markante begivenheder og udviklingstendenser, som ofte fremhæves i den offentlige debat for at understrege demokratiets sørgelige forfatning. Baseret på den nyeste komparative forskning vil præsentationen underbygge, at svaret på begge spørgsmål er: Nej, men …
Ruslands invasion af Ukraine har indvarslet en ny og skærpet udenrigs- og sikkerhedspolitisk virkelighed. Krigen udgør ikke blot en åbenlys trussel mod hele Europas sikkerhed, men har sat pres på den globale handel og forstærket eksisterende udfordringer på områder som økonomisk sikkerhed, energiuafhængighed og fødevareforsyning. Samtidig forskydes de globale magtforhold, hvilket skaber behov for en fundamental reorientering af Vestens tilgang til partnerskaber med blandt andet det globale syd. Regeringen har fremlagt en udenrigs- og sikkerhedspolitisk strategi, som udstikker pejlemærkerne for Danmarks tilgang i denne nye kontekst. Hvilke perspektiver tegner der sig på den baggrund for Danmarks engagement i verden og for dansk diplomati de kommende år?
Vælg ét spor
Franziska Günzel-Jensen,
professor, Institut for Virksomhedsledelse
Interested in unlocking the potential of Generative AI for your business? Let’s explore the transformative impact of Generative AI on productivity, innovation, and strategic development. With captivating research findings and forward-thinking ideas, this talk will provide you with first insights into the rich prospects and potential hurdles of this digital landscape. Equip your organization with the knowledge to thrive and lead in this dynamic AI-powered era.
Mirko Presser,
lektor, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi
In the rapidly evolving landscape of digital business development, numerous opportunities and challenges arise, with cybersecurity and Free Open Source Software (FOSS) at the forefront. This talk aims to provide insights into common cybersecurity threats and the significance of FOSS for organizations, and take a glimpse into the future of digital development.
Thomas Faurholt Jønsson,
lektor, Phd, Psykologisk Institut
Tidens brydninger kræver nytænkninger og hurtig omstilling. Det udfordrer ikke kun organisationspraksis, men også selve forståelsen af hvad ledelse er. Her stiller vi skarpt på, hvorfor kollektiv ledelse ikke er et oxymoron, og hvordan denne ledelsesform endda styrker innovativ adfærd og succesfuld omstilling.
Dorthe Døjbak Håkonsson,
professor, Institut for Virksomhedsledelse
De principper, vi organiserer os efter, blev udviklet i en verden, der var betydeligt mere statisk end i dag. Ledelse anno 2023 kræver innovation og nytænkning. Dette oplæg vil diskutere, hvordan danske virksomheder gennem organisationsdesign kan arbejde mere målrettet med at udnytte medarbejderes viden bedst muligt
Pernille Wegener Jessen,
professor, Juridisk Institut
Digitale platforme, platformsarbejde, prisalgoritmer og ”dobbeltroller” er blot nogle af de nyere tendenser, der udfordrer spillereglerne, når der konkurreres om kunder og markedsandele på danske og internationale markeder. Lyt med når professor i jura og tidligere medlem af Konkurrencerådet Pernille Wegener Jessen forklarer, hvordan markedsudviklingen stiller krav til anvendelsen af konkurrenceretten hos danske virksomheder. Og hvad du som leder skal være opmærksom på i både din egen virksomhed og hos konkurrenterne.
Malene Kallestrup-Lamb,
lektor, Institut for Økonomi
Længere levetid er på den ene side positivt, da det giver flere mennesker mulighed for at nyde et langt liv. På den anden side medfører det også øgede samfundsmæssige omkostninger. Oplægget stiller skarpt på det danske pensionssystem – både den offentlige og den private del – og de ændringer, som systemet står overfor. Begge instanser har udstedt kontrakter, der garanterer individer en livslang indkomststrøm uanset, hvor længe vi lever. Disse ændrede vilkår kræver derfor en omfattende revision og tilpasning af pensionsordningerne, og hvordan skal organisationer og virksomheder forholde sig til den nye virkelighed?
Nyd en kop kaffe og benyt dig af de gode muligheder for networking med de øvrige deltagere og oplægsholdere.
At lede i en økonomisk, social og geopolitisk brydningstid kræver endnu tydeligere meningsskabelse, hvis ledere og medarbejdere fortsat skal lykkes med at skabe værdi for virksomheden og samfundet. Oplægget gør det tydeligt, hvordan man kan lykkes med ledelse, når konteksten er usikker og uforudsigelig.
I kølvandet på pandemien står dansk økonomi og de offentlige finanser forholdsvis stærkt, men der hersker stadig usikkerhed om krigens fortsatte indvirkning, om inflationen vil sætte sig i løndannelsen, og om de stigende renter vil bremse aktiviteten. Oplægget vil også komme ind på fremtidens arbejdsmarked og behovet for større arbejdsudbud grundet det aldrende samfund samt de nødvendige omstillinger, som en verden i hastig forandring vil kræve.
Laura Jensen
Konsulent
Venzo
Marianne Ehlers
Medlemschef
Krifa
Jens Clausen
Sektionschef
Patent- og Varemærkestyrelsen
Ved sidste lederkonference svarede 98 % af deltagerne, at de gik hjem med ny faglig viden.
Ved sidste lederkonference svarede 82 % af deltagerne, at de havde fået forskningsbaseret viden, de kunne omsætte til praksis i deres hverdag.
Fuglesangs Allé 4
S-bygningen (2610)
Nedre og øvre multisal
Har du spørgsmål eller ønsker betaling via faktura eller EAN, så kontakt os på:
Business Partner
Thomas Rygaard
Mail: try@au.dk
Tlf.: 40282526