Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Opbygning af bestyrelsesuddannelsen i digital omstilling 


Bestyrelsesuddannelsen er på universitetsniveau og består af online onboarding og 4 internatdage (2x2 dage) samt en online opfølgning.  
 


On-boarding

Inden internaterne får du en online onboarding, som forbereder dig til uddannelsen og sikrer, at du får det fulde udbytte heraf.

Onboarding består bl.a. af inspirationsmateriale, en spørgeramme til kortlægning af din virksomheds specifikke digitale interesseområder og udfordringer samt adgang til en digital parathedstest for SMV-bestyrelser. På baggrund af besvarelsen modtager du en mini-rapport inkl. en oversigt (spiderdiagram) over bestyrelsens digitale parathed.

Herudover får du gratis adgang til et digitalt modenhedsværktøj ”DMAT Digital Maturity Assessment Tools”, som er testet på 900+ virksomheder globalt.
På baggrund af besvarelsen modtager du en personlig mini-rapport inkl. en oversigt (spiderdiagram) over virksomhedens digitale modenhed på seks dimensioner. Denne viden kan bruges aktivt i kortlægning af virksomhedens digitale strategi og i arbejdet med at udvikle virksomheden digitalt.