Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

fre 15 nov
15:15-18:00 | Aarhus BSS, Bartholins Allé 13, 8000 Aarhus C, lokale 275 (store juridisk auditorium)
Michael Tomasello: Om kulturel læring og det unikt menneskelige. v/prof. Peter Krøjgaard
Aarhus BSS inviterer i efteråret til den gratis forelæsningsrække "Psykologiske klassikere og store psykologiske temaer", hvor du kan blive opdateret på psykologiske klassikere og store psykologiske temaer.
ons 20 nov
08:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Back to Business - Lead with imagination
Som leder skal du have visioner og forestillingsevne, og din strategi og forretningsmodel skal være agil og udvikles dynamisk. Dygtige ledere tænker i bæredygtighed og tør træffe beslutninger ud fra både data og intuition. Hør hvordan til lederkonferencen 'Back to Business - Lead with imagination'. Du kan blandt andre høre CEO Lone Fønss Schrøder, professor Mette Neville, CEO Søren Hovmand, CEO Erick Thürmer og mange flere. Back to Business giver dig ny viden og input til refleksion og handling!
tor 21 nov
13:00-15:00 | The City Hall (Rådhushallen) in Aarhus C
International Company Day
Companies are ready to get impressed by your professional skills and personality. Participate in International Company Day and explore a unique opportunity to connect with companies and discover a range of job openings and internships.
tor 28 nov
15:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé - lokale opdateres
En fremtid i konsulentbranchen?
Den 28. november kan du få indblik i de mange jobmuligheder, konsulentbranchen rummer. På dagen kan du blandt andet blive klogere på, hvilke kompetencer konsulenthusene kigger efter og høre mere om den typiske rekrutteringsproces.
tir 03 dec
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig tirsdag: Evnen til at bruge data er guld værd
René Chester Goduscheit, professor, ph.d. Denne Tidlig Tirsdag vil René Chester Goduscheit fortælle om samarbejde i værdikæden, justering af forretningsmodellen, eksperimenter med udvalgte kunder samt udnyttelse af lavt hængende frugter i de eksisterende it-systemer som vigtige indsatser i virksomhedernes vej til at bruge data til forretningsudvikling.
fre 06 dec
13:00-14:00 | Room 2627-H210, Department of Management, Aarhus BSS, Aarhus University
Seminar on diversity in the workplace by Thomas Buser
Thomas Buser from University of Amsterdam will give a seminar entitled "Gender, competitiveness and career choices".
tir 10 dec
18:00-20:00 | Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, Aarhus C
Farewell Festive
ONLY FOR EXCHANGE STUDENTS
ons 11 dec
07:45-09:45 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, lokale 520
Morgenmøde: Kina 2020
Kina har været en global vækstmotor mere eller mindre uafbrudt siden 1978 og har tiltrukket stor interesse som investeringsmål. På kanten af ​​et nyt årti - der meget vel kan blive Kinas årti – er det nyttigt at gøre status: Hvad har danske virksomheder lært om Kina indtil nu, og hvordan ser den forsatte udvikling ud?
ons 11 dec
09:45-10:15 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8280 Aarhus V, bygning 2610, lokale S520
Informationsmøde om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS
På mødet fortæller studieleder Franziska Günzel-Jensen blandt andet om, hvad du kan forvente dig af studiet. Du får også mulighed for at stille spørgsmål til vores studievejledere Lene Merete Pedersen og Lene Birkegaard Pedersen.
tir 07 jan
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig tirsdag: Lederen mellem tvivl og handlekraft
Joachim Meier, erhvervspsykolog. Denne Tidlig Tirsdag vil erhvervspsykolog, ph.d.-stipendiat ved Aarhus Universitet, Joachim Meier, introducere dig til det personlige lederskabs konstante spændingsfelt mellem tvivlens stemme og kravet om handlekraft. Glæd dig til denne Tidlig Tirsdag, der vil synliggøre tvivlens oversete styrker og inspirere til mod og handling.

Viser resultater 1 til 10 ud af 22

1 2 3 Næste