Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

fre 20 sep
15:15-18:00 | Aarhus BSS, Bartholins Allé 13, 8000 Aarhus C, lokale 275 (store juridisk auditorium)
Hvorfor virker psykoterapi? Hvad vil det sige at indtage en psykoterapeutisk holdning? Den store psykoterapidebat – fra Saul Rosenzweig’s beskrivelse af fælles terapeutiske faktorer i 1936 til i dag. v/prof. Carsten René Jørgensen
Aarhus BSS inviterer i efteråret til den gratis forelæsningsrække "Psykologiske klassikere og store psykologiske temaer", hvor du kan blive opdateret på psykologiske klassikere og store psykologiske temaer.
man 23 sep
15:00-17:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Alle 4, S-bygningen (2610), lokale 520 og 521
Bliv klar til CompanyDATING med CA a-kasse
CompanyDATING er en god mulighed for dig til at finde dit næste job, praktikplads eller projektsamarbejde. Men hvordan får du virksomhederne til at huske dig? For at gøre positivt indtryk, skal du være forberedt. Den 23. september giver CA a-kasse dig gode råd til, hvordan du får et skarpt CV og hvordan du lægger en strategi for CompanyDATING, så du får mest muligt ud af at deltage.
tir 24 sep
15:00-17:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Alle 4, Building 2624 (E) - Auditorium E1
Get ready for CompanyDATING with CA a-kasse
Are you looking for a job, an internship or a project collaboration? CompanyDATING offers a great opportunity for you to network with relevant companies. Networking plays an important role when you are searching for your next job, but it requires preparation to be able to leave a positive impression. CA a-kasse will give you advice on how to make a strategy for CompanyDATING and get the most out of the fair.
tor 26 sep
15:00-18:00 | Fuglesangs Allé 4 - bygning 2610/S
CompanyDATING
Til CompanyDATING har du som studerende en unik mulighed for at møde mange forskellige virksomheder og blive inspireret til potentielle samarbejdsmuligheder med erhvervslivet. Der er mulighed for at høre mere om konkrete studiejobs, projektsamarbejder, praktikstillinger, fuldstidsjobs og graduate programmer.
fre 27 sep
Heinz Kohut: Selvpsykologiens forvandling af psykoanalysen. Narcissisme og socialitet som grundproblem i menneskets eksistens. v/prof. Jan Tønnesvang
tor 03 okt
09:30-15:00 | Fuglesangssalen, Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
OR Day 2019
Get the opportunity to listen to a series of seminars from various industries and to get an insight into how companies apply operations research in their operations/business
tir 08 okt
08:00-17:00 | Aarhus BSS, Aarhus Universitet
SMV konference 2019
Vækst og højkonjunktur lyder godt, - men hvordan udnytter du mulighederne? Det er noget af det du kan høre om på konferencen "Vækst i en digitaliseringstid", hvor forskere, ejerledere og sparringspartnere deler ud af deres viden og erfaringer, samt giver gode råd til, hvordan du kan udvikle dig og din virksomhed.
man 21 okt
15:00-17:30 |
Executive Reception: It-strategi og organisation anno 2020
Kom til Executive Reception den 21. oktober, hvor vi sætter fokus på it-strategi og organisation anno 2020. Her kan du bl.a. møde Jacob Fink fra Rambøll Management Consulting, som med afsæt i den dugfriske udgave af IT i praksis® 2018-2019 giver sit bud på, hvilke strategiske udfordringer og muligheder it-organisationer og it-ledere kommer til at stå overfor i 2020.
ons 23 okt
09:30-18:00 |
MBA årsmøde 2019
Mød andre MBA'ere og bliv opdateret med ny viden og inspiration på MBA-årsmøde 2019.
fre 25 okt
Francis Galton: Om oprindelsen til det videnskabelige studie af individuelle forskelle. v/prof. Lars Larsen

Viser resultater 1 til 10 ud af 15

1 2 Næste