Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

tor 23 jan
14:33-14:33 | AIAS, Aarhus University, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
ROPH'20 Conference
Democratic societies are facing a new challenge: Frequent and intense online political hostility. Hostility is apparent in conversations about politics between citizens, and between elites, and is arguably also a defining feature a lot of “fake news”. The ROPH’20 conference takes stock of our current knowledge about online political hostility and identify the next big questions we need to solve.
tir 04 feb
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig tirsdag: God coaching er vejen til markant bedre resultater i forretningsudvikling
Gitte Kingo Andersen, forskningsassistent og Peter Lindgren, professor, ph.d. Glæd dig til denne Tidlig Tirsdag, hvor Gitte Kingo Andersen og Peter Lindgren vil udfolde MBMI konceptet og give helt konkrete forslag til, hvordan virksomheder kan gøre brug af centrets forskning.
ons 05 feb
16:30-18:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Informationsmøde om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS
På mødet fortæller studieleder Franziska Günzel-Jensen blandt andet om, hvad du kan forvente dig af studiet. Du får også mulighed for at stille spørgsmål til vores studievejledere Lene Merete Pedersen og Lene Birkegaard Pedersen.
tor 13 feb
13:00-17:00 | Preben Hornung Stuen, AU´s Konferencecenter, Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens vej 2, 8000 Aarhus C
Miniseminar: Danske forpligtelser ift. ”access to justice” under Aarhuskonventionen
Juridisk Institut afholder et miniseminar om de danske forpligtelser i forhold til "access to justice" under Aarhuskonventionen.
man 24 feb
14:30-15:30 | Fuglesangs Allé 4, building 2636, 8210 Aarhus, room U213
Diversity Seminar: Gender and ethnic diversity in the public sector: Determinants and consequences
Learn about the promotion of women into management and discrimination against ethnic minority job applicants.
tir 03 mar
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig tirsdag: Forretningsmodeller i dag og i morgen
Torben Storgaard, partner. Denne Tidlig Tirsdag får vi en række gode råd, blandt andet at projekter, der er forklaret enkelt og elegant har større sandsynlighed for at klare sig: Hvis man kan tegne det, kan man tale om det. Og eksekvere.
tor 05 mar
14:00-15:00 | Fuglesangs Allé 4, building 2636, 8210 Aarhus, room U113
Diversity Seminar: Organisational Motivation for Gender Equality
This talk explores organisational motivation to engage in gender equality work.
tir 17 mar
18:00-20:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Informationsmøde om HD 1. del på Aarhus BSS
Vi inviterer til informationsmøde om HD 1. del, hvor du kan høre om HD-uddannelsen - opbygning, fagligt indhold, undervisere mm. - og du får mulighed for at stille spørgsmål.
tor 19 mar
18:00-20:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Informationsmøde om HD 2. del på Aarhus BSS
Vi inviterer til informationsmøde om HD 2. del, hvor du kan høre om HD-uddannelsen - opbygning, fagligt indhold, undervisere mm. - og du får mulighed for at stille spørgsmål.
ons 25 mar
16:30-18:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V