Du er her: Aarhus BSS Om Aarhus BSS Nyheder

Nyheder

25.01.2016 | Aarhus BSS

Hvad får enlige terrorister til at handle?

Soloterrorisme: Lasse Lindekilde, lektor i statskundskab, har forsket i, hvad der motiverer enlige terrorister til at handle. Deres baggrund er ikke, hvad man måske skulle tro (YouTube-video).

11.01.2016 | Aarhus BSS

Fakultetsledelsen er på plads: Ny institutleder ved Institut for Økonomi

Carsten Sørensen, nuværende professor i finansiering ved CBS, er pr. 1. marts ansat som institutleder.

18.12.2015 | Videnudveksling

Aarhus-professor med i Søren Pinds Tibet-kommission

Professor i statsforfatningsret, Michael Hansen Jensen, fra Aarhus BSS er med i den blot tre mand store kommission, som skal undersøge, hvad der er op og ned i sagen omkring statsbesøget fra den kinesiske præsident Hu Jintao i 2012, hvor politiet fjernede tibetanske flag og tilbageholdt demonstranter.

Michael Svarer

15.12.2015 | Talentudvikling

Syv spørgsmål til den nye overvismand

Michael Svarer, professor i økonomi ved Aarhus BSS, er blevet udnævnt til ny overvismand for Det Økonomiske Råd. Vi fangede ham kort før frokost på en travl hverdag og spurgte ham om hans forventninger til det nye job. Aktuelle problemstillinger, herunder integration af indvandrere i den danske økonomi, kommer til at fylde meget, siger han.

Sanne Wøhlk

15.12.2015 | Forskningsnyhed

Affald i fokus for million-projekt på Aarhus BSS

Affald er fascinerende, synes Sanne Wøhlk. Hun er lektor i logistik på Aarhus BSS og skal bruge det næste par år på at undersøge mere effektive måder at indsamle og transportere det på. Det Frie Forskningsråd har for nylig bevilget 4,1 millioner kroner til projektet.

15.12.2015 | Videnudveksling

Debat med Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet med ambassadør Peter Taksøe-Jensen i spidsen havde taget initiativ til en debat om økonomisk diplomati i en globaliseret verden. Forskere fra Aarhus BSS og repræsentanter fra erhvervslivet delte ud af deres viden og erfaringer.

Professor Peter Krøjgaard

14.12.2015 | Forskningsnyhed

Ny metode giver nyt vindue til børns hukommelse

Små børn har svært ved at huske deres oplevelser – eller har de? Danske forskere har fundet en ny metode til at undersøge spørgsmålet.

Professor Michael Svarer er ny overvismand fra 2016

14.12.2015 | Forskningspolitik

Michael Svarer er ny overvismand

Finansminister Claus Hjort Frederiksen har udnævnt Aarhus BSS-professor Michael Svarer til ny overvismand. Han afløser Hans Jørgen Whitta-Jacobsen på posten fra 1. januar 2016.

14.12.2015 | Forskningsnyhed

Forskere er tæt på ny vækstmodel for SMV’er

Et fireårigt pilotprojekt, som skal knække koden til vækst og udvikling i SMV’erne, nærmer sig sin afslutning. Nu skal modellen trykprøves og udbredes.

Med ansættelsen af de to prodekaner mangler kun en ny institutleder for Institut for Økonomi og for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, før fakultetsledelsen er endeligt på plads.

09.12.2015 | Aarhus BSS

De to nye prodekaner er fundet

Ny prodekan for undervisning på Aarhus BSS bliver nuværende studieleder på Juridisk Institut, 46-årige Per Andersen, mens 52-årige Per Baltzer Overgaard fortsætter som prodekan for forskning – en post, han har bestridt siden 2011.

Viser resultater 91 til 100 ud af 104

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste